USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хочеться вірити, що гра влади не погоджена з ворогом, - айдарівець з Луцька

17 Червня 2015 11:24
Влада України грає свою гру. Ми ховаємо своїх друзів, сидимо в окопах, але, чомусь, досі у нас це називають АТО, - каже лучанин Олександр «Морячок» Кралюк – боєць добровольчого батальйону «Айдар», який на сході перебуває вже більше року. Про це інформує «Громадське. Волинь».

«Неподалік Донецька проходить заліжнодорожня гілка. Вже не соромлячись заїжджає броня на платформах. Для чого витрачатися на маскування, якщо можна і так», - вважає боєць. З його слів, єдине, чого вони (війська РФ) ще не зробити - останній крок у легалізації себе як воєнних РФ - це просто не надягнули шеврони.

«Влада України грає. Намагається грати свою гру, дуже хочеться вірити, що ця гра не погоджена із ворогом. Але факти, на жаль, говорять по інше. Перший випадок був у другій половині серпня, коли, впринципі, відбувалася найбільша здача інтересів України. Ми не були у той час на війні. Всі нам про це говорили, мовляв, це - не війна», - додає «Морячок».

«Всі розуміють, що ми воюємо, якщо ми стільки людей поховали. І це - мирні люди, які знаходяться у зоні військового конфлікту, а також військові. Скрізь у світі це називають війною. Терористичний акт, який трапився в США і привів до двох тисяч жертв, закінчився величезними військовими компаніями на Близькому Сході. Він був короткий, але призвів до багатьох жертв. В Україні - багато жертв і конфлікт триває тривалий час, але ми досі називаємо це АТО».

Боєць, який рік перебуває на «не війні» додає, що хлопці сидять місяцями в окопах і не розуміють, чому при АТО повинні сидіти в окопах і «пачками» ховати друзів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus