USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Хроніка луцького Євромайдану. ФОТО. ВІДЕО

27 Листопада 2013 08:44
Європейський майдан у Луцьку «стоїть» вже шостий день. Вчора, 26 листопада, зі слів організаторів – день був дуже важким та насиченим як для мітингувальників, так і для пересічних лучан.

Адже своє невдоволення висловили студенти СНУ імені Лесі Українки, а також організували флешмоб на підтримку євроінтеграції, вимагаючи тим самим від влади підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом.

Майже 200 студентів вишу пройшли від юридичного до центрального корпусу СНУ. Там до молоді приєдналися колеги з інших факультетів, і разом рушили на Театральний майдан.

Там вони утворили «живу» абревіатуру Євросоюзу - ЄС, тим самим підтверджуючи гасла «Студенти – за ЄС!».

Після цього окремі студенти розійшлися. Як розповіли вони пізніше, багато хто просто змерз.

Чимало охочих приєдналось до закладання своєрідної «капсули часу». Щоправда, це, напевне, найнедовговічніша. Адже пляшку, в яку прохожі клали листівки з власними прогнозами розвитку подій, відкопають уже в п’ятницю, 29 листопада.

Нагадаємо, у четвер Президент України Віктор Янукович відвідає саміт ЄС у Вільнюсі, де, ймовірно, вирішиться доля України щодо подальшої євроінтеграції або ж її відсутності.
ЧИТАТИ ЩЕ: УКРАЇНСЬКІ СТУДЕНТИ ОГОЛОСИЛИ ПОПЕРЕДЖУВАЛЬНИЙ СТРАЙК
Програма Євромайдану на 27 листопада:

12:00 – Студентське віче
13:10 – Перфоманс «Одруження України та ЄС»
17:00 – Вуличний університет
18:00 – Концерт





























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
pravda Показати IP 27 Листопада 2013 09:11
Вчора в Італії путін озвучив правду.Виявляється "сім*я" заборгувала російським банкам 28 млрд баксів. От вам і відповідб.По моєму до теми асоціації вони ще довго не повернуться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus