USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку закопали надії молоді на асоціацію з ЄС. ФОТО

26 Листопада 2013 14:46
На Театральному майдані міста активісти пропонували перехожим висловити свої прогнози щодо результатів саміту у Вільносі для України. Після чого папірці клали у пляшку, а символічну «капсулу часу» закопали в землю.

Так, свої прогнози висловили близько двох десятків охочих, яких активісти припрошували взяти участь в акції. Прогнози були дуже різними, але, здебільшого, оптимістичними.

Наприклад, студентка Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Яна каже, що вірить в те, що Президент, все-таки, одумається, та прийме правильне рішення. Декілька її одногрупниць цілком підтримують її. Кажуть, що влада обов’язково дослухається до волі людей:
«Не дарма в Конституції України чорним по білому пише, що основним носієм влади в країні є народ».

Таких «передбачень» було найбільше, щоправда, знайшлись й такі, хто вважав, що разом з «капсулою часу» підуть під землю і сподівання українців на європейське майбутнє.

Дізнатися, хто виявився найбільш точним у прогнозах щодо «євро-майбутнього» лучани зможуть у четвер. Адже саме 28 листопада стане відомо, яким шляхом піде Україна далі. Тоді ж, зі слів організаторів, вони відкопають «капсулу» і зачитають послання лучан.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
www Показати IP 26 Листопада 2013 15:14
У ночі кроти вириють!:) Охорону треба!:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus