USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кілер Осмаєва: професійний убивця від Кадирова чи амбітний аматор?

15 Червня 2017 17:18
Кілер в ході замаху допустив всі можливі помилки, які тільки можна було допустити. Відтак, експерти мають сумнів у тому, що це професійний кілер, який раніше виконував завдання Рамзана Кадирова. Про це інформує видання "7 днів".

1 червня у Києві посеред дня був вчинений замах на двох чеченців — подружжя Аміни Окуєвої та Адама Осмаєва, які добровольцями воювали за Україну на Донбасі.

Вмілі дії Аміни і її навички стрільби та поведінки зі зброєю призвели до того, що вона поранила кілера і він опинився у руках українських правоохоронців живим.

Журналісти тоді з’ясували особу кілера, впізнавши у ньому і бандита з Пітера, і начебто професійного кілера, який виконував особисті «замовлення» президента Чечні Рамзана Кадирова.

Однак така публічність начебто професійного вбивці, що встиг багато разів у різні роки «засвітитись» на телебаченні в Росії, як і те, що на замах він прийшов з документами та вибрав для замаху найневдаліший спосіб — ставлять під сумнів його професійність. Як кажуть експерти, «є питання».

Всі ці питання, на частину яких досі нема відповіді, — у сюжеті Факти ICTV.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus