USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ківерці затопило після потужної зливи

18 Липня 2016 16:01
Старі системи ливневої каналізації або їх повна відсутність – основні причини того, що після більш-менш тривалих та потужних опадів вулиці і тротуари більшості населених пунктів, де є дороги з твердим покриттям, перетворюються на рукотворні ставки.

Підтвердженням цього – ситуація в Ківерцях, яка склалася в результаті рясних опадів 17-18 липня. Навіть після припинення дощу місто в багатьох місцях перетворилося на якусь поліську Венецію, де пересуватися можна хіба що на гондолах (спеціальних човнах), - інформує Волинська газета.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 17 липня після зливи у Володимирі-Волинському затопило громадські місця, під’їзди, ринки, вулиці міста.

Окрім того, 14 липня потужна, але не дуже тривала ранкова злива вкотре залила Ковель. Під воду «пішли» частини вулиць Незалежності, Театральної, інші міські дороги. Серйозний водний бар’єр, як завше, довелося долати автотранспорту під залізничними мостами, що поблизу водонапірної башти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 18 Липня 2016 16:50
Це називається затопило? Виставте фото, що зранку в Луцьку робилось на 40-му, на Відродження і т.д.....
Роман Показати IP 18 Липня 2016 18:25
Проблема в тому, що забудовники не проектують зливові каналізації. Є таке поняття, як стік дощової води по рельєфу. Це дозволено. Цим і користуються, а старі каналізацї не витримують збільшення кількості твердого покриття, і вода збирається в найнижчій точці.
Анонім Показати IP 18 Липня 2016 18:51
Брак теми у журналістів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus