USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ківерцівського підприємця женуть з території дитбудинку

10 Січня 2014 18:31
Підприємець самовільно зайняв земельну ділянку для ведення бізнесу. Зауважимо, ділянка розташована на території дитбудинку в Ківерцях, - повідомляє Під прицілом.

Так, підприємець незаконно встановив тимчасову металеву споруду на території дитячого будинку сімейного типу. Через кілька днів йому надійшов лист з Ківерцівської міської ради з проханням у 5-денний термін звільнити самовільно зайняту земельну ділянку. Лише після цього правопорушник звернувся до Ківерцівської міської ради із заявою про видачу дозволу на здійснення торгівлі, в чому йому відмовили.

Державна інспекція міського господарства у Волинській області встановила факт недотримання відповідних вимог та склала протокол про адміністративне порушення, видала припис про вжиття заходів щодо усунення порушення та винесла постанову про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу 170 гривень.

Оскільки підприємець не оплатив штраф та не звільнив ділянку від металевої конструкції голова Ківерцівської міської ради справу передав до суду.

Господарський суд Волинської області постановив і видав наказ про примусове виконання рішення підприємцю звільнити на користь Ківерцівської міської ради самовільно зайняту земельну ділянку площею 0,0004 гектари та привести її у придатний для використання стан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus