USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук подякував опозиціонерам

27 Січня 2014 09:20
За мирну та толерантну поведінку подякував волинянам голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

Про це він повідомив під час оперативної наради 27 січня.

«Найголовніше для України та Волині - робити все в мирний спосіб. Хочу подякувати лідерам політичних партій у владі і опозиції. Демократія заключається в тому, що хтось давним-давно видумав виборчу скриньку. Ленін вважав інакше: «булижник – оружиє пролетаріата». Дякую лідерам опозиції, які в моєму кабінеті підписали документ про те, що будуть діяти в мирний спосіб, не створюватимуть паралельних, непередбачених конституцією органів влади», - зазначив Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 38
що це робиться Показати IP 27 Січня 2014 09:38
за що їм дякувати - тим Гузям, Мельникам, Шибам і Бондарям?!?!?!? вони ж вас не слухають. про свої обіцянки забулися. вже народну раду створили, владу у руки захватили і тепер будуть командовать! усім берегтися! НАРОДНА РАДА НАСТУПАЄ!
бла-бла до що це робиться Показати IP 27 Січня 2014 09:47
бла-бла-бла, наша песня хороша, начинай сначала!
до бла-бла-бла до бла-бла Показати IP 27 Січня 2014 09:53
а вам аби посвівати. ще й на москальській мові. народну українську мову зневажаєте? :-) ГАНЬБА!
Бла-бла до бла-бла Показати IP 27 Січня 2014 12:33
Ееее!! немає чого тирити мій нік! Бла-бла - це я!
Ігор Показати IP 27 Січня 2014 10:07
нема за що їм дякувати. Але Клімчук порядніша людина ніж Гузь звичайно
марсель до Ігор Показати IP 28 Січня 2014 12:20
Та Гузь рідкісний г** тряпка с*аколиз людина яка сидить на шиї своєї жінки просто лох і невдаха політичний труп в порівняні з Клімчуком
МИ НАРИД Показати IP 27 Січня 2014 10:12
Хотим еще раз обратится к Новой -Старой власти?Куда нести взятки за школу,суды,ментам на дорогах,и т.д.Новая_старая власть тоже будет брать,или цены снизят.Скажите куда платить или напишите номер карточки куда выслать денег.Если все остается по старому,то опять же вопрос???? А на Х...я все это было?Ждем ответа от Новой_Старой власти.Ваш рабский и забитый НАРОД,
НАРОД до МИ НАРИД Показати IP 27 Січня 2014 10:24
От бачиш, ти без взяток жити не можеш! Мабуть сам береш, коли так хвилюєшся? А вихід один, нікому не давати хабарі, і потрібно змінюватись, починаючи з себе. Є зайві гроші, зроби ремонт удома!
Анонім Показати IP 27 Січня 2014 10:22
Борис Петрович має подякувати тільки собі, а гузь з підгузниками Климчуку має в ноги вклонитися!! Цей скажений гузь мріє тільки про ВЛАДУ!!!! Скоро подивимось на якій новій машині почне їздити і яку собі хату забабахає!!! Люди відкрийте очі!
Анонім до Анонім Показати IP 27 Січня 2014 10:44
Тягнибок подарує одну із своїх ТойотуСеквою.
ВВ Показати IP 27 Січня 2014 10:28
скоро прийдуть до влади нові і будуть строїти нові будівлі автівки а Епіцентри. Апростий народ знов лохах буде сидіти з мінімальною зарплатою і пенсіями бо опозиція буде розказувати що все покрали попередники а самі будуть багатіти Правда істинна
Боже, допоможи Показати IP 27 Січня 2014 10:31
"Усяку революцію задумують романтики, здійснюють фанати, а користуються її плодами останні негідники". Томас Карлейль. Боже, храни нас від мельників, шиб, бондарів, гузів, москвичок, пирожиків, боруцьких і іншої наволочі, яка нависла над моєю рідною Волинню.
Боже, царя Бориса Показати IP 27 Січня 2014 11:01
Революційне насилля ніколи не буває вираженням настроїв всіх громадян в цілому. Однак апологети і фігуранти насилля завжди декларують своє право виступати від імені і, навіть, по прямому дорученню не лише громадян, але й присвоюють собі право діяти мало не за повелінням Бога. Насправді ж, насилля – це всього лише інструмент досягнення цілі окремими асоціальними елементами (гузями, мельниками, вітівами, пирожиками) і групами, інтереси яких ніколи не співпадають з інтересами населення.
я Показати IP 27 Січня 2014 11:04
до бла-бла-бла до бла-бла- у нас пока еще демократическое государство, а вы и на украинской в трех словах пишите с описками, учите украинский язык, патриот местечковый, из-за таких . как вы и получается раздор между людьми, а вообще . обратите свои силы на борьбу с преступной властью!
Анонім до я Показати IP 27 Січня 2014 11:12
а вам це все українською мовою написати чи сказати СЛАБО? чия б собака гавкала?
Ви Показати IP 27 Січня 2014 11:10
погляньте,кого самоназваний "губернатор" Мельник вибирає собі в заступники і керівництво.Не дай Боже їм керувати нами.В слідуючий раз на цому зібранні повинна проявитись мудрість люджська,яка повинна положити кінець самозванцям.Люди знають достойних і повинні їх проголосити,навіть якщо в цей час ті не будуть присутні на зібранні.Потім їх можна буде проінформувати.А цих "керівників" з позором раз і назавжди прогнати з площі і щоб забули поглянути в сторону площі не те щоб бути присутнім і вішати локшину.
Надія Показати IP 27 Січня 2014 11:11
Боже храни нас від Шиби козюри Мельника і так далі. Побачте люди що буде з ними. Шиба вже себе показав і показав і інші теж. Їм аби до корита швидше. Нехай люди розумні стають кваліфіковані а то ховаються за людськими спинами а собі дорогу стелять. Таких як клімчук не буде. Нехай залишається Б.П. не можна так руйнувати а потім за державні кошти будувати а інваліди чорнобильці пенсіонери будуть і далі ходити обірваними
клімчуку Показати IP 27 Січня 2014 11:27
Борисе Петровичу, Ви не завжди коректно поводили скбе і не завжди правильно керували областю. Але у данй ситуації дякую Вам, що ваш розум взяв верх над амбіціями і політичними переконаннями. Сумніваюсь, що нова "влада" зможе досягнути чогось подібного, зважаючи на нероб і алкоголіків, які мають нами керувати.
місцевий Показати IP 27 Січня 2014 11:42
На недільному Віче деякі люди хотіли вийти на сцену і висловити свої думки, щодо тих "новообраних", так їх просто не пустили на сцену! Про це пишуть на Борді деякі організатори "колядок" та ті хто підтримував Майдан, збирав людей на акції, які побачили до чого це все веде і дуже багато невдоволених тими кроками тих "лідерів"! Так що думайте...
Проти підГузників до місцевий Показати IP 27 Січня 2014 14:27
Але чомусь вони промовчали, коли їх не пустили. Ми знову дозволяємо нами керувати!! Тим "новим" практично перемогу подарували звичайні обдурені люди, а ті керовники ВЖЕ об них ноги витирають!! І це тільки початок!!!!!!!!!
луцьк Показати IP 27 Січня 2014 11:59
а де наш мер подівся може на майдані в києві
терплячий опозиціоне Показати IP 27 Січня 2014 12:07
У "Волиньпості" Бондар обмовився про те, що "Народна Рада є легітимною". Оскільки впродовж останнього тижня "Волиньпост" за недолугими вказівками непередбаченого і небезпечного простака (в розумовому відношенні) Пащенка ставить коментарі лише через дві доби або зовсім не ставить, тому переношу свою думку сюди. Володимир Бондар, як в абсолютній більшості випадків, не правий. Причина його неправоти - бідненькі знання, відсутність елементарної ерудиції. Володимир Войтович юридично повинен відійти від виконання своїх обовязків лише після рішення сесії обласної ради простою більшістю голосів про звільнення його з посади згідно поданої заяви. Клімчук - намісник президента держави, права у якого теж ще ніхто не забирав. Він може позбутися своєї посади лише після наказу президента про його звільнення. Крапка. Сесія ще не відбулась і президент нікуди ще не подівся з Банкової. Давайте, панове бондарі і іже з ними, потерпимо. Ми вже досхочу наїлися махновщини і натішились місцевими кармалюками на кшал Гузя, Вітіва, Пирожика, Мельника і т.д. А для вгамування в одному місці сверблячки в аптеках є широкий вибір медичних препаратів.
БОГДАН Показати IP 27 Січня 2014 12:42
Борис Петрович Клімчук ,безумовно,користуєтья авторитетом та підтримкою більшості волинян та володіє більшістю у волинькій обласній Раді,у 2013 році журналом= Коментар= визнавався кращим губернатором України. Разом з тим ,йому не слід було ставати на коліна перед радикалами від опозиції. Потрібно було проявити сміливість,витримку ,силу волі і ні в якому разі не підписувати заяву про відставку.Доречі ,ніби то у такий спосіб нашому губернатору пропонував діяти Башкаленко.Честь йому і хвала! Події в Черкасах,Запоріжжі,Дніпропетровську,Сумах ,засвідчили,що озвірілому натовпу бойовиків ,можна протистояти і навіть дати відсіч.Головне- політична воля ,рішучість протистояти беззаконню та хаосу .Проти біт,палиць арматури ,каміння у міліції є щити .гумові палиці ,шумові гранати, травматична зброя із гумовими кулями .Особливо гарячі голови можна було і водою полити з верхніх поверхів ОДА . Головне, за владу та Закон стоїть мовчазна більшість волинян ..Агресивна меншість,що кожної неділі збирає так звані= віча= в центрі міста ,це якихось 200-300,від сили 500 чол ,які шантажем,погрозами ,залякуванням а то і прямим насиллям хочуть нав*язати свою волю волинянам,поставити над ними хунту та своїх фюрерів. Опозиція долучилася у Луцьку до заколоту,здійснення державного перевороту,створення на місцях антиконституційних паралельних органів влади .Такі дії опозиції ,шановний Борис Петрович, потрібно рішуче засуджувати,а не дякувати їй ,що вони ,боронь боже ,не спалили та варварськи не пограбували будівлю ОДА.На кону суверенітет і територіальна цілісність України ,а не стільці,столи та комп*ютере облдержадміністрації .ПІВДЕНЬ І СХІД УКРАЇНИ ніколи не визнає влади Яценюка- прем*єра,не підтримає підписання асоціації з ЄС .Велика вірогІдність того, що вони почнуть творити власну автономію,відмовляться платити податки в Київ Це може призвести до обвалу гривні,росту безробіття,затримки виплат пенсій,чорнобильських і т.п.
Анонім Показати IP 27 Січня 2014 13:36
Борис Клімчук виходьте з партії. І керуйте далі. Більше нема кому.
Анастасія до Анонім Показати IP 27 Січня 2014 13:51
Правильно Ви все розумієте.Крім Клімчука ніхто порядку не зробить.Ми вже бачили бондарів,французів...А ще цей гудзь-крикун!!!Дорветься до влади і всім піпець....
джо до Анонім Показати IP 27 Січня 2014 14:03
Підтримую!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Віка до Анонім Показати IP 27 Січня 2014 15:44
Зрозумійте нарешті одне, що рішення Клімчука вступити в ПР, це політичне рішення, а не його власне! Це теж саме, як зганяли всіх у "Нашу Україну", свого часу при помаранчевих! Але у регіоні скільки зроблено, що Бондар і Романюк за свої каденції і близько не зробили, хто хоче заперечіти, наведіть аргументи, а не голосливні закиди! То про шо може бути мова?!!!
lutchanka до Віка Показати IP 27 Січня 2014 22:46
Це кого ж зганяли в "Нашу Україну"?! Кар"єристи самі полізли туди після перемоги помаранчевих, а потім. як щурі втікали в ПР(посиніли). Яке політичне рішення?! - людина сама добровільно вступила в ПР - це його вибір і не треба плутати грішне з праведним.
Чесна до Анонім Показати IP 27 Січня 2014 23:15
Дійсно,Борис Петрович,виходьте з ПР і далі будьте з своїми волинянами-земляками!!!!!
Анонім Показати IP 27 Січня 2014 13:49
Борисе Петровичу стільки як Ви зробили Волині-ніхто незробив! Люди вибирайте тих керівників які роблять для своеї ВОЛИНІ. ШИБА і Ко... вже показали СЕБЕ.......
Луцьк до Анонім Показати IP 27 Січня 2014 13:56
Можа поцікавитися,що власне він зробив? пару масштабних проектів? скільки років він при владі область як занепадала, так і дальше занепадає...навіть ту дорогу на Євро і то не доробили
Анонім до Луцьк Показати IP 27 Січня 2014 18:57
шановний ЛУЦЬК за останній період праці КЛІМЧУКА в нас в Луцьку та на Волині фактично небуло проблем із виплатами зарплат відключення електроенергії газу водопостачання .....МИ ВСІ НЕ БЕЗ ГРІХУ.Я не виправдовую але це факт!
Луцьк Показати IP 27 Січня 2014 13:57
Якщо задатися питанням серйозно, то на Волині немає гідних, розумних і чесних керівників... боюся думати як вибори прийдуть серед того лайна що вибрати...
Лучанин Показати IP 27 Січня 2014 14:35
Климчук губернатор ВОЛИНІ, а не мер Луцька, то чому купка скажених нероб-лучан має його виганяти?? Якби з'їхалися люди з сіл, то тоді зрозуміло. Здичавілий Гузь з придуркуватим Боруцьким просто шантажували Климчука! Петрович написав заяву бо не хотів погромів, а не тому що злякався, йому РЕСПЕКТ!!!!! А ті що верещали під ОДА ще захочуть пенсії та стипендії вчасно, побачимо як їм "нова влада" заплатить!!
з Луцька до Лучанин Показати IP 27 Січня 2014 15:50
А чому якби??? Якщо таке робиться, то справжні жителі області, селяни, прості робітники, свідомі люди..., хто підтримує Клімчука, повинні встати і сказати своє слово! Не за ПР, а саме за цю людину перш за все, а не купці нероб вирішувати долю регіону! По барабану що там у Львові, Тернополі... це їхне діло, а нам тут жити і дітей ростити! А вони все роблять для звіту на Київ, що тут "двіжняк" і плювали вони на те, що далі очікує Волинь!!!
лучанин Показати IP 27 Січня 2014 18:20
Борис Петрович один з найкращих та наймудріший губернатор!Хто ліпше керував областю?А хто заспокоїв людей та вберіг стіни ВОДА?Він наш ВІН ВОЛИНЯНИН!Ото лиш політичні вподобання не волинські!Хай би став позапартійним та керував далі!
sinus Показати IP 28 Січня 2014 08:10
Клімчук нормальний дядько, не знаю хто міг би зараз впоратися з обов"язками губернатора краще
Справедливий до Боже Показати IP 29 Січня 2014 09:51
Цілком підтримую, люди добрі, не ведіться на тих душевно хворих гузів, кревських, боруцьких, вітівів і т.д.-їх хватає-сидять і ждуть щоб десь тепле місце смиканути і жити красиво безбідно. А працювати не хочуть? Де ж, ще й охорону за собою совати-ми це проходили-а Клімчук мудрий і зважений чоловік-щось дурневі доказувати-собі дорожче.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus