USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук збирає досьє підприємств. ФОТО

25 Листопада 2013 16:12
Досьє підприємств, у яких платять заробітну плату нижче мінімальної, надішлють головам сільських та селищних рад області.

Про це голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук повідомив під час обласної наради у режимі відеоселектору, яка відбулася 25 листопада.

Під час заходу йшлося по те, що частина сільських та селищних рад Волині не виконала річний бюджет. Основною причиною називають низькі надходження від податку на доходи фізичних осіб.

Борис Клімчук продемонстрував документ, у якому вказані підприємства, працівники яких отримують зарплату нижчу від мінімальної.

«Це детальне досьє, де розписані всі платники, недоімщики, всі, хто платить зарплату по 700 гривень людям у ваших сільських радах. Вам що, треба для цього Клімчука чи Януковича в сільську раду? То йдіть в відставку. Ми введемо тимчасове правління – одного фінінспектора у сільській раді з хорошою зарплатою і все буде в порядку у нас, а на біса ви там ще потрібні? Для чого нам такий сільський голова – штани протирать?» – звернувся до сільських та селищних голів Борис Клімчук.



Він зачитав приклади підприємств, працівники яких отримують зарплати нижчі мінімальної: «Комунальне господарство Галинівської сільської ради Володимир-Волинського району – привіт, сільський голова, з вашим колгоспом. Там працює шість чоловік з зарплатою 488 гривень. Скажіть, кому потрібне таке комунальне господарство і що воно робить? Середня зарплата по області становить 2600 з копійками гривень. Кафе «Дубова Корчма» у Горохові - 706 метрів квадратних, уявляєте собі площу? Одна людина працює. А всі решта – мийниці посуду, прибиральниці – де вони? Що за люди в кафе, з якими руками, нігтями вони там працюють, санстанція?»

З його слів, протягом найближчого часу досьє уточнять та надішлють сільським головам.



«Досьє ви отримаєте. До кінця тижня його уточнять по кожному прізвищу, кафе і приватному підприємцю. Тут - зарплати і податки, тут ваші бюджети, дотаційні ви мої! Треба привчитися працювати по-європейськи вже, тим більше йде планування року 2014-го», - зазначив голова облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
насмішив Показати IP 25 Листопада 2013 16:43
А служби таксі в Луцьку. Як говорать тільки Максим (чи Морачок) має офіційних диспетчерів. але всіє остальні мають криші.
дідо Показати IP 25 Листопада 2013 17:56
Це ж чисте вимагання та незаконне збирання інформації. Куди дивиться прокуратура.
баба Показати IP 25 Листопада 2013 18:16
Клімчук перевіряє благодійні фонди, виражає незадоволення щодо участі Кіндера в Євромайдані, досьє збирає. Немає кому зупинити. Незабаром, як Калігула, скаже на оперативному монолозі: "Я хачу Луну". Фантазій і зухвальства йому не позичати.
Сергій Осійчук Показати IP 25 Листопада 2013 22:42
це свідчить, в першу чергу, про непрофесіоналізм керівництва волинського управління доходів і зборів, це їх функція. а керівництво Волині вправі дати розпорядження відповідним держ.стуктурам провести перевірки даних суб'єктів "діяльності".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus