USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімчука нагородили літературною премією

4 Серпня 2011 11:55
Голові Волинської обдержадміністрації та обласного благодійного фонду «Рідна Волинь» Борису Клімчуку присудили Міжнародну літературну премію імені Григорія Сковороди «Сад божественних пісень».
Про це повідомив голова журі з присудження цієї премії Василь Слапчук, – інформує Волинська правда.
Губернатора Волині удостоїли такої премії «за багатолітню благодійну діяльність та державницьку позицію у відстоюванні розвитку національної культури», – йдеться у повідомленні.
З Волині, окрім Клімчука, лауреатом цієї премії став луцький письменник Олександр Клименко – за роман «Коростишівський Платонов».
Довідково:
Як розповів Василь Слапчук, Міжнародну літературну премію імені Григорія Сковороди «Сад божественних пісень» у 2005 році заснували Волинське товариство «Світязь» та Чернігівський інтелектуальний центр за сприяння Національної спілки письменників України та міжнародних громадських організацій.
Серед лауреатів минулих років – письменники і науковці Микола Жулинський, Михайло Слабошпицький, Кость Москалець, Віра Вовк, Роман Гром’як, Віктор Баранов, Ігор Павлюк, Євген Баран, Петро Сорока, Тетяна Дзюба, Роман Колісник, Олександр Деко, Володимир Кашка, Йосип Струцюк, Іван Корсак, Сергій та Всеволод Ткаченки, Михась Ткач, Богдан Мельничук.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ЧуйНА Показати IP 4 Серпня 2011 12:10
Що спільного у Слапчука і Клімчука, крім "чука"??
марко Показати IP 4 Серпня 2011 16:37
За міжнародну премію імені Слапчука Климчук до дня Незалежності удостоїть Слапчука Міжнародної премії імені Климчука, яка називатиметься "заслужений діяч культури". до чого тільки докотився афганець Слапчук в своїй корисливості. Прости йому, Боже.
Знаючий Показати IP 4 Серпня 2011 17:47
ну чому ж ви так, - тріпло з Клімчука велике! Тільки йому не літературну премію, а звання "Заслужений клоун України" треба присвоювати. -Такої клоунади та псевдо артистизму, як у нього мабуть більше ніде нема.
громадянин Показати IP 4 Серпня 2011 20:36
для нас Волинян-Клімчук фахівець в усіх справах!Ми повинні радіти що Бориса Петровича нагородили такою преміею,він того вартий!А що в свому житті ти "знаючий" досяг?,та в тебе ні артистизму і в голові нічого нема!Проведи хоча б одну конференцію так як Клімчук проводить І допоможи простому народу так як він!
e Показати IP 4 Серпня 2011 23:04
Спочатку думав жарт. Але, на жаль, помилявся. У нас усюди смых крызь сльози.
саньок Показати IP 4 Серпня 2011 23:40
краже вже героя украіни так як бившому голові облдержадміністраціі французу і він зразу втік з баблом впіймали на границі з польшею оце герой грошей накрав в людей і хотів на лижі стати .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus