USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Книга волинського письменника визнана кращою в Україні

4 Грудня 2015 08:00
Книгу Почесного громадянина Луцька та Каменя-Каширського, члена Національної спілки письменників України, письменника та публіциста Івана Корсака «Вибух у пустелі» визнали кращою в Україні у номінації «Проза». У книзі, зокрема, йдеться про долю співавтора атомної бомби Георгія Кістяківського.

Про це повідомляють «Хроніки Любарта».

Всеукраїнський конкурс «Краща книга України» організовує Державний комітетом телебачення і радіомовлення України щороку з метою сприяння розвитку вітчизняного книговидання, удосконалення традицій вітчизняної книговидавничої справи, підвищення ролі книги в суспільстві, популяризації сучасних технологій її художнього оформлення та поліграфічного виконання, йдеться на офіційному сайті установи.

Цього року на розгляд журі надійшла 51 книга від 23 вітчизняних видавництв та видавничих організацій.

Конкурс відбувається в номінаціях «Поезія», «Світ дитинства», «Життя славетних» та інших. У номінації проза переможницею визнано книгу волинянина Івана Корсака «Вибух у пустелі». В ній ідеться про

славетний рід Кістяківських. В центрі оповіді – доля Георгія Кістяківського, радника Президента США, славетного вченого, співавтора атомної бомби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лана Показати IP 4 Грудня 2015 12:36
Молодець! Так тримати! Знай наших!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus