USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Коли українці відпочиватимуть на новорічні свята

16 Листопада 2016 16:09
Кабінет міністрів України ухвалив розпорядження "Про перенесення робочих днів у 2017 році". Так, вихідними будуть 31 грудня-2 січня і 7-9 січня. Про це повідомляє Урядовий портал.

За документом, працівникам підприємств, установ та організацій, які працюють пять днів на тиждень, рекомендовано перенести робочі дні із понеділка 8 травня на суботу 13 травня та і з п'ятниці 25 серпня – на суботу 19 серпня.

Рішення ухвалене за винятком працівників Пенсійного фонду України, Українського державного підприємства поштового зв'язку "Укрпошта", Державної казначейської служби, а також банківських установ. При цьому, у прес-службі Міністерства молоді та спорту відзначили, що уряд не ухвалював рішень щодо новорічних вихідних. Відповідно, вихідними будуть 31 грудня-2 січня і 7-9 січня, - уточнює "Інтерфакс".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus