USD 39.60 39.85
  • USD 39.60 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

Коли визначать долю авторинку у Луцьку

4 Грудня 2014 10:51
Громадські слухання щодо функціонування автомобільного ринку у Луцьку відбудуться 22 грудня 2014 року о 17.30 в Палаці культури міста за адресою вулиця Б.Хмельницького, 1. Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи міської ради.

Лучан запрошують взяти участь в обговоренні.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що вулиця Єршова у Луцьку щотижня на кілька днів перетворюється на хаотичну парковку. Автомобільний ринок працює в місті у четвер та неділю. У дні його роботи, як повідомляє міське управління ДАІ, в Луцьку зростає автомобільний потік і збільшується кількість ДТП. Тим часом, міськрада фактично ігнорує болюче питання, мовляв, проблема, яку можна було б вирішити, таки залишається. Згодом, директор комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» запропонував перенести авторинок, бо там неможливо навести порядок, навіть залучаючи даішників. Тим часом в міськраді назвали три варіанти вирішення проблеми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КОМУ ЗАВАЖАЄ АВТОРИНОК У ЛУЦЬКУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 4 Грудня 2014 11:21
Авторинок нікому не заважає, окрім людей, які хочуть але не можуть прибрати його до рук. В неділю та четвер до луцька приїздять продавці та покупці авто з Рівненської та Львівської областей. Що в цьому паганого? Адже ці люди дають роботу місцевим Лучанам. В бюджет міста надходять гроші через відрахування з юридичних фірм, які оформляють купівлю-продаж авто, кафе-барів в яких харчуються приїзжі. У всьому світі влада намагається збільшити кількість туристів до міста, а в нас , чомусь, з цього гоблять проблему.
Віктор до Лучанин Показати IP 4 Грудня 2014 11:57
Авторинок суттєво заважає тим людям, які працюють на підприємствах вздовж нього, і за ним. Бо проїхати туди в базарні дні неможливо
Всезнайко Показати IP 4 Грудня 2014 11:43
Нічого страшного, будуть на ДПЗ їздити...
Лучанин08 Показати IP 4 Грудня 2014 12:14
Минулого четверга по справах довелось поїхати на Волиньобленерго. Відповідно проїзджав цей так званий авторинок. Шановні - ЦЕ ЖАХ, купи сміття, покришки валяються всюди. Який це авторинок - таке враження що це дорога на Брище, на смітник.Як на мене саме там і місце авторинку. Бо немає чого влаштовувати смітник в місті. І цим повинна зайнятись пан мер. Раз і назавжди вирішити це питання - винести цей смітник за межі міста.
Лучанин Показати IP 4 Грудня 2014 12:33
Авторинок для Луцька потрібна і вигідна справа... Але все має бути з розумом... При такій кількості машин як зараз виганяють на продаж, то там йому точно ВЖЕ місця немає... І потрібно звідти його переносити... Підшукати нормальний варіант для його майбутнього перенесення, провести благоустрій території, влаштувати заклади харчування і туалети. Я думаю, що ВСІ будуть у захваті і всі тільки виграють від цього...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus