USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Авторинок Луцька укладе меморандум з міськрадою, як ні – його перенесуть

22 Червня 2015 22:00
Меморандум між товариством «Автопарк Луцьк» та Луцькою міською радою запланували підписати наприкінці тижня. Згідно з ним, бізнесменів зобов’язують облаштувати ринок для комфортної торгівлі машинами. Якщо умови не виконають - в міськраді обіцяють перенести ринок через 4 місяці.
Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва сьогодні, 22-го червня.

Нагадаємо, нещодавно спеціальна комісія вивчала питання існуючого авторинку. Було чотири варіанти його розміщення. Зійшлися на двох – лишити там де є, але з умовою облаштувати його, чи перенести на вулицю Боженка.

Про те, що на існуючому авторинку досі безлад, розповів директор комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» Олександр Мартинюк.

«Де-факто у нас є авторинок, втім, де-юре в нас його немає. Я подивився фіксальні чеки, які видає «Автопарк Луцьк». Як виявилося – це, нібито, автостоянка. Окрім того, у товаристві «Автопарк Луцьк» казали, що вони не укладали договір з Луцькою міською радою, тому постає питання: «Що вони платять місту і за що?». Провівши просту калькуляцію сплати згідно з чеками, ми бачимо, що за 2 місяці вони заробили 75 тисяч гривень. На що і куди ідуть ці кошти - теж питання», - розповідає посадовець.

З цього приводу, секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко повідомив, що в четвер чи п’ятницю має відбутися зустріч з керівництвом товариства «Автопарк Луцьк», аби підписати Меморандум.

«Цього тижня ми підпишемо з ними Меморандум, далі відбудеться легалізація земельної ділянки, бо вже два роки вони за неї не платять, потім підприємці створять на авторинку належні умови. Це асфальтування, розширення тощо», - говорить Сергій Григоренко.

З його слів, на виконання умов Меморандуму бізнесменам дадуть чотири місяці, якщо ж умов не виконають, то авторинок перенесуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Каса Показати IP 22 Червня 2015 22:48
75 тис.грн. за 2 міс. --------маловато ! Гроші мають іти у бюджет міста ! А щодо облаштувати ринок - то в першу чергу має бути хоч один туалет ! І щоб місця для комфортної торгівлі авто не треба було займати за сутки б/у шинами, гілками із дерев, камінням, шнурками та іншим барахлом. Зробіть касу і продавайте білети ,ну як на стадіоні, а не те щоб такі собі спритники, які живуть чи працюють поблизу дороги продають ці місця на дорозі ---таке враження, що дорога належить їм а не місту .
as Показати IP 22 Червня 2015 23:15
потрібно тим хто торгує на дорозі підвищити плату до 200гр. а на цукровому ринок вмре туди точно ніхто приїзджий не приіде далеко да і так той базар на ладан дихає в щецені який був і вмер і наш теж через 10 років пропаде. а що слабо зробити два базари нехай люди самі вирішать де їм краще є старий і варшавський всім хватає
Пенсіонерка Горбата Показати IP 18 Грудня 2020 13:53
Він тут взагалі не потрібний.З хати не вийдеш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus