USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Чи перенесуть авторинок з Луцька

29 Жовтня 2014 14:09
Директор комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» пропонує перенести авторинок, бо там неможливо навести порядок, навіть залучаючи даішників.

­Про це йшлося під час 65-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 29-го жовтня.

«Є проблема з авторинком. На газонах ставлять машини. Їм ніхто не закон. Що треба зробити, аби навести там порядок?», - звернувся депутат Андрій Козюра до директор КП «АвтоПаркСервіс» Тараса Баса.

«У нас вже був розроблений план дій, пропозиції: перенести авторинок на аеропорт у селищі Крупа чи інші місце. Колись даішники мали повноваження знімати номери з машин і штрафувати їх власників за порушення. Зараз вони вже цього не можуть робити», - пояснив Бас.

Після виступу директора комунального підприємства його почали критикувати депутати за неефективну роботу.

На це Тарас Бас відповів, що неодноразово вносив пропозиції і проекти, як можна розвивати підприємство і збільшувати доходи в міську казну. Втім, ці ініціативи не знайшли підтримки в міськраді.

Окрім того, раніше йшлося про те, що комунальне підприємство «АвтоПаркСервіс» хоче йти тими стежками розвитку, що й одесити і харків’яни: залучати до роботи приватний бізнес.

«Треба було не директора комунального підприємства сюди викликати, а начальника Луцького ДАІ, якщо він не справляється – замінити, бо це питання компетенції правоохоронців», - наголосив депутат Андрій Козюра.

Виступили на захист «АвтоПаркСервіс» й інші депутати.

«На зло мамі не наїмся - за таким принципом багато депутатів чинять. Усе претензії висловлюєте директору, переслідуючи головне завдання - зняти його і поставити свого. Адже ж саме вашими руками у сесійній залі різали крила усім ініціативам підприємства. Якщо хочете критикувати - вносьте пропозиції, а не заганяйте підприємство», - емоційно звернувся до присутніх Андрій Осіпов.

Депутати погодилися у майбутньому переглянути пропозицію щодо перенесення авторинку у Луцьку, якщо, звісно, така пропозиція надійде.

Щодо авторинку, то сьогодні ж, під стінами Луцькради зібралися городяни, які виступили з плакатами проти його функціонування в районі КРЗ.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, вулиця Єршова у Луцьку щотижня на кілька днів перетворюється на хаотичну парковку. У дні роботи там авторинку, інформує міське управління ДАІ, в Луцьку збільшується автомобільний потік і збільшується кількість ДТП.

Тим часом, міськрада фактично ігнорує болюче питання, мовляв, проблема, яку можна було б вирішити, таки залишається. А тим часом, поки Державтоіспекція оформлює адмінпротоколи, мешканці міста ж побоюються, аби не сталося біди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Баклан Показати IP 29 Жовтня 2014 15:16
Ося тут намагається кришувати Баса і тому підняв пургу щодо претензії Козюри до директора.........а часом сам не мітить поставити свого человечика управлятити цим авто-хаусом (бардаком)............?!
ба Показати IP 29 Жовтня 2014 15:20
А" хозяєва" хто того ринку?Мо там всі проблеми? Ясно що коруція рулить.
колесо Показати IP 29 Жовтня 2014 15:32
на виїзді з луцька на цукровий є гарна територія.пустує.цю проблему можна вирішити за 10хв.
ввс до колесо Показати IP 29 Жовтня 2014 16:38
А там на цукровому порядок сам собою наведеться? Бо це теріторія Ткачука і він сам хоче рулити всім автобізнесом в Луцьку.ДАІ каже що в четвер, коли авторинок, збільшується кількість ДТП. Конкретно на скільки? Хто скаже? Ніхто. Бо це брехня. Всі ДТП в Луцьку із-за маршруток.Наведіть порядок з своїми маршрутками, а потім лізьте вінші питання. А на авторинку шоб був порядок, його просто треба взяти і навести. Хто за це брався? Ніхто.Шо конкретно робили-нічого. Хто дасть гарантію, що на новому місті буде порядок? Ніхто не дасть, бо кругом сидять брехуни і нероби і лізуть туда де працюють люди,щоб заважати їм,загнати їх під плінтуса, не дати заробити. Це кредо українських чиновників- тупих, лінивих і безмозглих.Будемо жити по-новому... На тому світі. С...ки.
Дьодік Показати IP 29 Жовтня 2014 16:55
Цей, з дозволу сказати, авторинок - це ганьба міста Луцька. Бо це ср.ч і смітник в одній упаковці.
Віктор Показати IP 29 Жовтня 2014 17:10
Проблема авторинку не нова. І дивитись на ці проблеми потрібно з їх першопричин. З моменту його народження. І народження саме по вул. Єршова. Не автолюбителі і не підприємці винні у цьому хаосі. Бо як каже прислів'я: "Хіба мати винувата, що дитина дурнувата?" Ми згодились на те, щоб ринок був організованим. Ми погодились на оплату, яку до речі піднімають не один раз. А де обіцяний благоустрій, розмітка, туалети, пункти громадського харчування, відеоспостереження, евакуатори, охорона. Ви спромоглись поставити на дорозі тільки стовбчики об які люди обдирають боки своїх авто. Це організація порядку? Бездарі, лодері і нероби. А смердючі менти тільки і знають, як стати на кільцях і збирати данину по 100 грн. Поставте приховану відеокамеру і самі переконайтесь. І ви говорите про порядок? Та дайте нам спокійно працювати. Скільки вже можна кочувати? Я вже не говорю про мита і акцизи на автомобілі. Вам мало майдана, війни? Не доведи Господи коли автомайданом стане вся Україна. Вам с...ки мало не покажеться!
11244 Показати IP 29 Жовтня 2014 20:40
Задовбали з своїм авто ринком ставлять машини біля самої хати, з двору виїхати неможна. Після себе лишають ср*ч.
Луга Показати IP 30 Жовтня 2014 00:09
А що, проблема зробити робочі дні роботи авторинку четвер - для новопригнаних, пятниця - для вітчизняних корчів, субота - для грузових, і неділя - для дорогих авто? І завантаження авторинку враз скоротиться і всі зможуть поставити на площадку. + підняти штраф за парковку під забороненим знаком. + зменшити плату за парковку на площадці до 15 гр - четвер, 10 - гр пятниця, 5 гр - субота, 50 - гр неділя. Чим не варіант? Тоді кожен буде йти й знати за чим йде і на що йому розраховувати.
Льоня Показати IP 30 Жовтня 2014 09:49
Підтримую Віктора та імпонує коструктив Луги, а влада нехай прочитає коменти та врахує їх в роботі, якщо не спроможна організувати громадське обговорення та викристалізувати правильне рішення, скільки можна займати позу страуса, вона ж не зручна- всі булки зверху- однак видно їй ( владі) подобається коли її ..., а може пофіг

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus