USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Коли вимкнуть опалення в Україні

10 Квітня 2013 19:12
Опалювальний сезон в Україні завершиться менше, ніж за 2 тижні.

Про це інформує «ЛІГАБізнесІнформ» з посиланням на повідомлення міністра регіонального розвитку, будівництва й ЖКГ Геннадія Темника під час прес-конференції 10 квітня.

«У деяких регіонах температура повітря в середньому становить вище 10 градусів тепла. Це дає підстави головам усіх адміністрацій почати завершення опалювального сезону», - сказав посадовець.

За його словами, у деяких регіонах уже закінчується опалювальний період у зв'язку з тим, що температура повітря піднялася вище 8 градусів. Йдеться про такі міста, як Ялта, Алушта, Євпаторія, Сімферополь, Севастополь, Кіровоград, Херсон, Каховка.

Щодо будівель, які належать до об'єктів соціальної сфери (лікарні, школи, дитячі садки) то, за словами міністра, ці приміщення забезпечать нормальними санітарними умовами незалежно від погоди.

Зауважимо, що зазвичай опалювальний сезон в Україні триває з 14 жовтня до середини квітня. У Києві в житлових будинках батареї стають холодними з 15 квітня; у лікарнях, школах і дитсадках опалення вимикають пізніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus