USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Чому екс-директор підприємства електротранспорту «вчив жити» віце-мера Луцька

22 Січня 2014 21:01
Колишній директор Луцького підприємства електротранспорту Іван Грицанчук казав заступнику міського голови не втручатися в справи підприємства, бо його захищає статут.

Під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва сьогодні, 22 січня, заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев представив нову версію статуту організації.

«Ми підготували новий статут, адже попередній, який був затверджений, є нетиповим. Норми і статті цього статуту частково не відповідають чинному законодавству. У старому статуті було таке, що засновник не має права втручатися в справи підприємства, що мені і казав минулий керівник: «По моїх повноваженнях і статуту ви не маєте права втручатися», - сказав Тарас Яковлев.

Запропонований статут для Луцького підприємства електротранспорту складається з 9 пунктів. Відповідальність за ведення усього господарства покладена на керівника організації. Директор призначається розпорядження Луцького міського голови, за умови підписання контракту. Діє керівник від імені підприємства в межах, передбачених контрактом. Має право розглядати штатний розпис, здійснює оперативне управління усім майном. Активи підприємства складаються з оборотних і необоротних коштів.

Члени профільної комісії підтримали проект рішення щодо нового статуту, з внесенням поправок. Утім допоки на сесії депутати не проголосували за нього – діє старий документ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
рожище Показати IP 22 Січня 2014 22:09
если у гунчика забрать и продать очередную дачу в копачевке по соседству с романюком то денег хватит на 10сят лет учитываю нашу минималку овцы вперед
лучанин Показати IP 23 Січня 2014 11:01
А це, що робітники з липня не одержують заробітної плати, а ці що пішли розрахункових-це зовсім нормально. У людей 2 тисячі, а в нього десятки тисяч, а ще скільки відкату і вчасно одержує.Ніхто не може вплинути на нього,бо він пан все схвачено і все оплачено. Але, що тут дивуватися у нас країна свавілля і безчинств,хто що хоче то це й робить.Я начальник ти дурак.Скоро буде як в Умані, звільнив прийшов і розстріляв.Жаль,що і себе розстріляв, а в ньього ж остались рідні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus