USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

«Компанія ІнТайм - банкрут, звільняють працівників». Що відбувається зі службою доставки

29 Лютого 2020 13:23
Вже кілька тижнів клієнти кур’єрської служби доставки «ІнТайм» скаржаться, що не можуть отримати свої посилки і гроші, відправлені накладним платежем. Також досить багато затримок документів із візових центрів – папери «застрягли» на складі служби.

Подробиці ситуації розповідає MC.today, а також передає коментарі постраждалих.

Що трапилося

Кілька тижнів тому в соціальних мережах і на сайтах з відгуками почали з’являтися повідомлення про те, що «ІнТайм» не віддає гроші за накладними платежами і не доставляє посилки. Сама ж служба при цьому відповідала лише частині користувачів.

Вчора в закритому чаті харківських підприємців з’явилася інформація про те, що компанія збанкрутувала.

«Хто відправляє «ІнТаймом» - компанія банкрут, посилки не доставляють і не повертають, аналогічно щодо грошей і наложках. У понеділок звільняють всіх працівників, якщо відправляли сьогодні – забирайте, поки не втратили», – пишуть у чаті.
Решта підприємці підтверджують, що в деяких відділеннях працівників уже звільнили, залишили тільки центральні. Посилки не віддають.

На сайті Мін’юсту пишуть, що компанія «Не перебуває в процесі припиненням».
Що кажуть клієнти

На сайтах з відгуками клієнти пишуть, що довгий час не можуть отримати великі суми грошей і документи з візового центру.

«Вперше замовила доставку «ІнТайм» і це якийсь кошмар. Там замовлення на 21 тис., вони трубку не беруть, доставка повинна була бути ще вчора. Гаряча лінія другий день не відповідає», – пише Світлана Целуйко.

На офіційній сторінці в соціальних мережах служба доставки перестала відповідати клієнтам, а ті виставляють фото закритих відділень і пишуть відгуки в коментарях.

«Сказали, що всі центральні склади опломбовані і неясно, що буде. Оператори самі дізналися тільки вчора ввечері. Кажуть, що компанія банкрут, а їм сказали, що вони працюють тільки до понеділка, а в понеділок всіх звільнятимуть», – пишуть користувачі.

Інші радять викликати поліцію безпосередньо у закрите відділення, оскільки в реєстрах компанія не числиться банкрутом, а значить – продовжує працювати. Клієнти вважають, що це шахрайство.
Максим, один із клієнтів «ІнТайм», розповів редакції, як його посилку нібито відправляли по всій країні, а по факту вона лежала на одному складі і її навіть не завантажували в машину. Максим замовив колесо в Маріуполі з доставкою у Запоріжжя.

«Мені відправили посилку 21 лютого, повинна була прибути 25-го. Я приїхав забирати, мені сказали, що її немає і не буде навіть завтра. Перевірив на сайті, де посилка: виявилося, що відправлена з Макарова і приїхала в Тернопільську область», – розповідає Максим.

Після цього хлопець намагався додзвонитися в службу доставки, однак трубку ніхто не брав. На замовний дзвінок не відреагували, у чаті не відповіла.

«28 лютого приїхав до відділення, розповів все. Вони сказали, що колесо все ще в Маріуполі і звідти його в Запоріжжі ніхто не надсилатиме. Телефонуйте і дізнавайтеся самі в чому справа», – згадує Максим.

Про те, чому так відбувається, в службі доставки теж нічого не сказали.

Що кажуть в «ІнТайм»

Журналісти звернулися в компанію за коментарями: написали на пошту і на сторінку у Facebook. Однак на момент публікації відповіді не отримали.

Також у п’ятницю, 28 лютого, на сайті компанії опублікували повідомлення про те, що відбувся технічний збій інформаційної системи. У зв’язку з цим деякі сервіси компанії можуть бути недоступні. Наприклад, сортування за деякими напрямками або доступність контакт-центру.

«Також можлива затримка відправлення вантажів по деяких напрямках. Прохання уточнювати інформацію у відділеннях компанії. Про виправлення збоїв будемо інформувати», – йдеться в публікації.

Журналісти телефонували за номерами, вказаними на сайті та в реєстрі Мін’юсту. У контакт-центрі ніхто не відповів. За мобільним номерам Мін’юсту вдалося потрапити на колишнього директора компанії, який не зміг нічого прокоментувати. Лише сказав, що також чув про проблеми в компанії.

Вже пізно ввечері 28 лютого до редакції MC.today звернулося анонімне джерело і повідомило, що зараз працівники компанії намагаються віддати всі посилки, які не відправили. Також анонім поділився повідомленням в загальному чаті компанії від генерального директора Сергія Грачова. Гендиректор повідомляє, що «ІнТайм» нібито має домовленості з двома логістичними компаніями: Meest Express і SAT. Сам «ІнТайм», за словами Грачова, накопичив великі борги і не може самостійно підтримувати операційну діяльність.


При цьому компанія SAT вже повідомила, що на даний момент не веде ніяких домовленостей про спадкоємність бізнесу «Інтайм».

«Інтайм» – логістична компанія, заснована в 2002 році. Доставляє посилки по всій Україні і за її межами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
микола Показати IP 29 Лютого 2020 15:34
на черзі нова почта
Макс до микола Показати IP 2 Березня 2020 11:55
новая почта только улучшается
Саня до Макс Показати IP 2 Березня 2020 20:40
тільки навпаки
до Миколи Показати IP 29 Лютого 2020 16:19
нова пошта, тільки ще нахабніше підійматиме тарифи
Андрій Показати IP 29 Лютого 2020 17:59
шо тут скажеш, під*раси.
Баба Ганя Показати IP 29 Лютого 2020 21:14
Рік назад схожа з ними фігня була, тиждень не могла добитися де моя посилка. Якось видерла її, після купи дзвінків і поїздок у відділення. Ніхто навіть і не вибачився. Після того навіть згадувати не хочеться про таке лайно !
Микола Показати IP 1 Березня 2020 10:21
Зима - сезонний спад виручки. Потрібно було резерви зарплати формувати, щоб зберегти людей. В інших перевізників теж схожі проблеми.
Макс до Микола Показати IP 2 Березня 2020 11:57
почему спад зимой? миллионы подарков на НГ (именно миллионы, так как подарки сразу многих людям). Затем подарки на 14 февраля.
Ігор Показати IP 2 Березня 2020 11:25
А що робити, коли я відправляв, помилка заїхала у Київ і там лежить вже тиждень?
Антон Показати IP 2 Березня 2020 13:29
Забыть про посылки и деньги, 10075 грн наложенных платежей пропали. Кто то из хозяев забрал бабки и свалил. Все наложки и посылки скинут, до конца жизни на Бали хватит пожить. Мусора естественно спустят все
Евгений до Антон Показати IP 2 Березня 2020 18:36
Я уверен вам вернут деньги за наложку, но нужно подождать, не пускайте на самотек, связывайтесь с вашим отделением. Никто от такого не застрахован. Даже нп это может постичь в любой момент
ростислав Показати IP 2 Березня 2020 15:00
В мене зависло 42000грн що тепер робити не знаю
Лариса Показати IP 3 Березня 2020 10:24
Як звязуватись з відділенням якщо закрито і телефони не відповідають???
Анатолій Показати IP 16 Березня 2020 11:45
Якщо ви постраждали від дій Ін Тайм ─ зверніться до цього адвоката +380672399388!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus