USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Комп’ютер у школі важливіший за Помаранчеву революцію

29 Березня 2011 15:14
Волинських освітян закликають використовувати комп’ютерну техніку не лише у навчальному процесі, а й в управлінському – це має підвищити якість роботи.

Про це говорили під час наради в обласному управлінні освіти і науки з приводу завершення поточного навчального року у понеділок, 29 березня.

Заступник начальника управління Юліан Таранчук звернувся до підлеглих з проханням, щоб ті здійснили інвентаризацію наявного у школах області програмного забезпечення та комп’ютерної техніки, аби надалі використовувати його ще ефективніше.

Крім того, посадовець наголосив, що не варто використовувати програмне забезпечення та матеріали, які не мають грифу Міносвіти. Таранчук закликав колег не створювати сприятливого ґрунту для роботи працівників КРУ.

«Використовувати можна хіба що підпільно, але прийде КРУ і матиме претензії», – сказав чиновник.

«Комп’ютеризація проводиться, але треба вміло використовувати ці ресурси», – каже він.

Так, на уроках практично з усіх предметів сьогодні можна послуговуватись комп’ютерами.

«Є речі, які змінюються. Можна Помаранчеву революцію викинути з підручників, можна внести. А від використання комп’ютерів ми не можемо відмовитись», – констатував Таранчук.

До всього, посадовець закликав підлеглих освітян активно використовувати комп’ютерну техніку не лише у навчальному процесі, а й в управлінському. На його думку, це покращить якість роботи чиновників-освітян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus