USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Контракт з директором волинського інтернату продовжать на 2 місяці

29 Листопада 2016 23:00
До 1 лютого наступного року рекомендувала продовжити контракт з директором Заболоттівської школи-інтернату профільна комісія облради. До цієї дати планують ознайомитися з висновком тимчасової контрольної комісії Волиньради щодо цього навчального закладу.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань світи, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 29 листопада.

Начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності Мирослава Якимчук повідомила, що контракт з директором Заболоттівської спеціалізованої ЗОШ-інтернату Тетяною Арендарук завершується, але термін дії контракту рекомендують продовжити.

Голова комісії Петро Савчук зауважив, що з призначенням керівників не варто зволікати, але спершу потрібно ознайомитися з висновком тимчасової контрольної комісії облради з питань проведення перевірки діяльності комунальних установ, підприємств та організацій т\ щодо цього закладу. Він просив повідомити голові тимчасової комісії про необхідність першочергової перевірки тих закладів, у керівників яких завершується термін дії контрактів.

Член комісії Олександр Курилюк пропонував наразі продовжити контракт до 1 лютого.

Своєю чергою, начальник управління освіти та науки ОДА Людмила Плахотна, директор працює на посаді впродовж 15 років, з особливими дітьми, а заклад є єдиним закладом такого типу в регіоні. У Заболоттівській ЗОШ навчаються приблизно 120 дітей. На її думку, продовжувати контракт на декілька місяців чи на рік неефективно, тож посадовець просила продовження його дії на максимальний термін, тобто, 5 років.

Отже, члени комісії рекомендували продовжити контракт до 1 лютого – до цього часу планують ознайомитися з висновком тимчасової контрольної комісії облради щодо закладу. Після цього питання планують розглянути повторно і, можливо, продовжити термін дії контракту на довший термін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
До облради Показати IP 30 Листопада 2016 12:23
Теоретики!!! Аналітики!!! Тимчасові комісіянти!!! Поспілкуйтеся з дітьми в цій школі, батьками випускників (за 15 років) та тих дітей, хто зараз в закладі, педколективом, оточенням... Подивіться на інтернат, який був і який став... Директор душу вкладає в цих діток (про мізерну зарплатню, особистий час, специфічні труднощі закладу такого типу і неговорю). Приїдьте 15.12.2016 в школу і подивіться, який красень зал там будуть відкривати. В області таких немає, і не все за кошти бюджету. А Ви - до 1 лютого. Позорники!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus