USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Корпус луцького медколеджу – в аварійному стані

26 Квітня 2017 08:00
Корпус №3 Луцького базового медичного коледжу, що на вулиці Кафедральній, 4, визнано непридатним для експлуатація, приміщення – без опалення. На його ремонт потрібно 4 мільйони гривень.

Про це йшлося під час засідання комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

Директор коледжу Аліса Хмелькова каже, що приміщення в історичній частині міста коледж отримав «у спадок» від Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи з 2000 по 2012 рік. Наскільки це дозволяли фінансові можливості коледжу, там здійснювали ремонт, проте починаючи з 2009 року почались капітальні проблеми. З 2011 року руйнування будівлі продовжилось, погіршилась ситуація коли в старому місті почалось зведення нових будівель.

«В нас стіни ходором ходили», - каже Аліса Хмелькова.


Нині є експертне заключення про те, що навчання там неможливе, адже несе загрозу здоров’ю та життю людини. До того ж, в лабораторіях не опалюється.

Наразі в приміщенні треба посилити фундамент, укріпити стіни, здійснити внутрішній ремонт тощо. Відповідно до розрахунків 2014 року, на ці роботи необхідно 4 мільйони гривень.

Відтак, депутати рекомендували сесії Волиньради підтримати даний проект рішення та виділити кошти на ремонт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus