USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Звернення селян, які не мають доступу до озера, назвали сфабрикованим

20 Березня 2018 19:40
Сфабрикованим називає звернення жителів сіл Камінь-Каширського та Ковельського районів щодо ситуації довкола озера Забілля, розташованого у Ковельському районі користувач водойми Роман Івасишин. З його слів, насправді селяни мають вільний доступ до озера, а підписи під зверненням сфальсифіковані.

Користувач водойми, директор підприємства «Карпус» Роман Івасишин розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, що місцеві жителі мають вільний цілодобовий доступ до водойми. З його слів, останні конфлікти з місцевими жителями виникали приблизно два роки тому. У чотирьох селах є 5-6 жителів, які ловили там сітками «усе, що ловиться». Раніше водойма починала заростати і за декілька років могла б зникнути, але користувач поглибив її. Отже, коли місцеві жителі побачили, що у водойму користувачі запустили рибу, з ними виник конфлікт.
Звернення, яке розглядали під час засідання комісії облради, на його думку, сфабриковане, і під ним насправді підписалися лише 5-6 осіб, решта підписів, мовляв, несправжні, а депутати облради мають свій інтерес.

Він наголошує, що водойма – найкраща в Україні для спортивної ловлі коропа. На ній проводяться чемпіонати області зі спортивної риболовлі. Зауважимо, торік збірна України стала чемпіоном світу з ловлі коропа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
) Показати IP 20 Березня 2018 20:00
Достойна відповідь, Роман, ти молодець! Дякую за доглянуту й зариблену водойму! Озеру жити й процвітати. Браконь'єрів не допустимо.
123 до ) Показати IP 21 Березня 2018 11:18
Наскільки я розумію, то озеро біля с. Кричевичі. Відпочивав там раніше, до цього нового власника. Озеро не заростало, але риби там майже не було, бо сіті, ятера і інша браконєрська утварь з озера просто не виймалась. Зараз озеро дійсно одне з найкращиХ в Україні, і риба там - монстри. ТАК ЩО СЕЛЯН "МОЖНА ЗРОЗУМІТИ", ЇМ БИ ТАМ З МІСЯЦЬОК ПОХАЗЯЙНУВАТИ, І знову буде пустка, І ЩО САМЕ ЦІКАВО, - ВИННА БУДЕ ДЕРЖАВА УКРАЇНА, ПОРОШЕНКО, АЛЕ ЗОВСІМ НЕ САМА СІЛЬСЬКА ГРОМАДА. До озера і бизько не підпускатицих нездар - браконьєрів, бо знищать все, - озеро, ліс, землю...
123 до ) Показати IP 21 Березня 2018 14:59
Це все брехня! Був я нарибалкі зимовій платив 40гр за якусь плотву яку "ХАЗЯЇН" не пускав решту рибу вилов заборонений . Літом охрана непускала до водойма навіть посидіти не тещо покупатись.Ото орендарь "МАЖОРНИЙ" АДЕ ПОДІВСЯ УГОРЬ,РАК?Напевно буде розказувати що браканєри виловили! Зато спортивна рибалка для"мажорів".Хотьби дорогу зробив!Була там риба всім хватало,пока нові "ХАЗЯЇ"необявилися,і купалися всі,прибирали ,рибу запускали.Ато пишете що там риби небуло,риби хватало!орендувалиб всебе вдома а нелізлиб сюди!
Рыбак Показати IP 20 Березня 2018 21:40
И это правда. Предлагаю волынским новынам провести расследование. Приехать на озеро и в село. Взять интервью у Романа. Или хотябы посмотреть протоколы соревнований. И количество рыбы которые рыбаки ловят за соревнование. Все встанет на свои места.
Виталий Показати IP 21 Березня 2018 00:05
Озеро в прекрасном состоянии , очень хочу попасть,думаю в этом году попадём) Одесса с вами!
Дмитрий Харьков Показати IP 21 Березня 2018 00:18
Сам занимаюсь сортивной рыбалкой и понимаю какой это тяжелый труд создать спортивный водоем с нуля! Спасибо Вам Роман! И давайте уже наконец то начнем на законодательном уровне бороться с браконьерством и чиновьичим безпределом в сфере водных ресурсов! Давайте сохраним природу Украины для наших детей!
Алексей Показати IP 21 Березня 2018 10:21
Огромное спасибо Роману за водоем! были на рыбалке, учавствовали в соревнованиях и приедем еще не раз. Киев.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus