USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Косити газони у Луцьку не лише під приїзд президента

30 Травня 2017 11:35
Косити газони у центрі та на околицях не лише до приїзду високопосадовців, а постійно, закликав комунальників виконувач повноважень міського голови під час оперативної наради 30 травня.

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук зазначив, що на вихідних у центрі міста на Театральному майдані були непокошені газони, що абсолютно неприпустимо. Газони у місті, з його слів, повинні бути покошені вздовж доріг, у дворах, у центрі та на околицях, щоб не повторилася ситуація, що була в минулому році, коли на окремих прибудинкових територіях на проспекті Перемоги та вулиці Привокзальній трава була заввишки до пояса. Якщо таке відбуватиметься знову, винних притягуватимуть до відповідальності згідно з чинним трудовим законодавством, - звернувся він до керівника департаменту ЖКГ Юрія Крася.

Якщо для цього не вистачає техніки, він просив надавати пропозиції, тому що трава повинна бути покошена скрізь, «не тільки під чийсь приїзд, президента або прем’єр-міністра».

Нагадаємо, до приїзду Президента України Петра Порошенка у Луцьк 24 травня активно наводили лад на тротуарах та дорогах поблизу будівлі облради.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Пропоную Показати IP 30 Травня 2017 12:50
Як ви оргванізовували піарні суботники весною так і організувати покос трави ручними косами , і показати класс....
Анонім Показати IP 30 Травня 2017 13:48
косять завжди, і не тільки під приїзд президента, і не тільки газони
Президент Показати IP 30 Травня 2017 14:47
Лукашенко косить справжньйою косою і по справжньому і служив в армії і значно старший за вас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus