USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Ковельчани скидають нечистоти у Турію

13 Травня 2011 15:48
Аварійна ситуація сталася у Ковелі 12 травня: місцеві рибалки повідомили, що у Примісті – районі села Вербка – по річці плавають людські фекалії.
На місце події виїхали працівники Держекоінспекції, міліції, прокуратури. Про це інформують Відомості.UA.
Коли обстежили берег річки, з’ясувалося, що місцевий водоканал до скидів нечистот у річку не причетний.
Як повідомив перший заступник начальника Держеконіспекції у Волинській області Олександр Ткачук, швидше за все, проблема – у приватному секторі. Люди самовільно кладуть пряму трубу у річку і скидають туди свої нечистоти.
Ткачук запевнив, що найближчим часом буде проведено розслідування. Не виключено, що проти винних порушать кримінальну справу.
Нагадаємо, що у 2009 році через перевищення гранично допустимих скидів у Турії масово загинула риба.
Комунальне підприємство «Ковельводоканал» уже двічі штрафували. Один раз сума збитків становила 330 тисяч гривень, другий раз виставили 980 тисяч. Остання справа наразі знаходиться у Київському апеляційному суді: комунальники оскаржують рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus