USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ковельські школярі завітали в гості до поліцейських

8 Липня 2016 14:06
Поліцейські організували для учнів пришкільного табору Ковельської загальноосвітньої школи №9 екскурсію до місцевого відділу поліції. Правоохоронці ознайомили дітей з особливостями роботи поліцейських, провели виховні бесіди.

Екскурсія стартувала на подвір’ї відділу, де школярам продемонстрували службовий автомобіль, обладнаний рацією, сиреною та гучномовцем.

Правоохоронці ознайомили дітей також із роботою чергової частини, показали школярам деякі спецзасоби, що застосовують поліцейські – кайданки, гумові кийки. Учні мали можливість приміряти бронежилети та шоломи.

Відвідали гості також ізолятор тимчасового тримання. Майор поліції Василь Літвінчук розповів про умови тримання спецконтингенту під вартою. Також дітям показали автомобіль для перевезення затриманих та прогулянковий двір ізолятора.

Завершилася зустріч бесідою про правила безпечної поведінки під час літніх канікул.

«Такі зустрічі будемо проводити й надалі. Важливо, щоб діти довіряли поліції та розуміли важливість дотримання вимог закону й не допускали скоєння правопорушень», - підсумував старший інспектор ювенальної превенції Юрій Кузьмук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus