USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Ковельському ветсанзаводу через борги відключили електрику

14 Липня 2017 13:01
Скандальновідомий ковельський ветсанзавод, який завдав екології шкоди майже на 2 мільйони, й далі продовжує нести загрозу довкіллю.

Екологічна катастрофа на Волині може набрати нових обертів, - йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

На Ковельщині, по суідству з будинками місцевих розкладаються сотні тонн тваринних трупів. У лікарнях все частіше констатують онкологічні захворювання. Такі реалії Ковеля, куди щодня фури завозять на утилізацію тваринні трупи.

Як повідомлялося, питання про закриття ковельського ветсанзаводу наразі зняте.

Однак уже два тижні спалювальна піч на ветсанзаводі стоїть. Електрику державному підприємству відключили, зарплату працівники не отримують.



Нагадаємо, бюджетна комісія Ковельської міськради погодила виділити кошти з міської казни на оздоровлення дітей, які мешкають поряд із Ковельською філією ДП «Укрветсанзавод». Хоча раніше на ці потреби обіцяв виділити гроші голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, проте далі обіцянок справа не пішла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus