USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Масажист з Луцька: «Кожному хворому – свій лікар, як і кожному авто – свій майстер»

16 Грудня 2015 19:00
Болі в спині, суглобах, скутість рухів, спазми, – проблема не настільки велика, якщо знати, до якого спеціаліста звернутися.

Здібності масажиста з Луцька – Анатолія Мозолевського підтверджують його численні пацієнти.

Там, де, на перший погляд, безсила традиційна медицина, або ж вона вдається до радикальних методів, – операцій, на допомогу приходять сеанси масажу луцького мануального терапевта.

Про те, що може допомагати собі та іншим Анатолій дізнався, ще будучи підлітком. «Пам’ятаю, – розповідає, – як почав звертати увагу на те, що, розминаючи на тілі місця, які боліли після тренувань, – а у спорт я пішов з 14 років – мої руки ставали гарячими, і наче з пластиліну чи воску. Виникав навіть дискомфорт. Те ж саме з моїми руками відбувалося, коли розминав суглоби іншим людям».

Так, зі слів реабілітолога (Анатолій займається в тому числі і реабілітацією спортсменів після травм) настав час, коли бабуся по мамі розказала йому історію своєї мами – його прабаби. Виявилося, що та, свого часу, була відомою на Запоріжчині повивальною бабкою. Черги до прабаби стояли тижнями. Все тому, що ті, хто народжував з повитухою, уникали розривів, кровотеч, а діти з’являлися на світ здоровими. Секрет, зі слів бабусі Анатолія, полягав у тому, що прабаба вміла знімати скутість м’язів, спазми, ригідність – коли тонус скелетних м’язів підвищувався настільки, що вони самовільно опиралися будь-яким деформуючим зусиллям.

Відтак, чоловік почав активно цікавитися мануальними техніками роботи з тілом. Він пройшов курси масажу від Дніпропетровського медичного інституту традиційної і нетрадиційної медицини , згодом – курси цілительки, доктора медичних наук та визнаного в СРСР екстрасенса – Джуни Давіташвілі.

На прийомах в останньої були Леонід Брежнєв, Папа Римський Іоан Павло II, Роберт де Ніро, Андрій Тарковський, Федеріко Фелліні, Володимир Висоцький, Софія Ротару, Сергій Бондарчук та інші.

Відчувши нестачу теоретичних знань, Анатолій поступає на навчання в Луцький інститут розвитку людини Університету «Україна» на Факультет соціальних комунікацій і реабілітації. Там вивчає фізіологію, анатомію, біохімію.

Зі слів самого Мозолевського, він не претендує на звання лікаря, тим паче, не конкурує зі своїми колегами, які працюють в лікарнях та поліклініках. Більше того, перше запитання, яке Анатолій ставить людям, які до нього приходять, чи були вони на прийомі у спеціаліста, і якщо так, то яке призначення він їм зробив.

Масажист відстоює позицію невтручання в лікування медиків. Саме тому найчастіше трапляється так, що допомагає тим людям, лікарське призначення яким не допомогло, або ж пацієнтам, які відмовилися від єдиного, зі слів тих же лікарів, методу боротьби з хворобою – хірургічних маніпуляцій.

Саме таким був «вирок» донечці лучанки Софії Сміли Мілані. В лікарні дівчинці поставили діагноз «Гігрома колінного суглоба», – доброякісне пухлиноподібне утворення, схоже на грижу, – і сказали оперуватися.



Софія розповідає, що за порадою знайомої, повела дитину до Анатолія. Вже після першого сеансу мануальних процедур гулька на тілі дочки стала значно меншою, а через тиждень – і зовсім зійшла. Жінка була настільки вражена результатом, що звернулася до чоловіка і зі своїми проблемами, – в неї була зажата поясниця, спина постійно боліла. «Свого» додавало і те, що Софія – тренер по капоейра, тому для неї значні фізичні навантаження щодня – необхідність, якої не уникнути. Яким же було здивування жінки, коли спина після низки масажів перестала боліти, і, з її ж слів, не турбує вже другий місяць.

Допоміг Анатолій позбутися болю у спині і лучанину Миколі Верещуку – той теж звернувся до нього за рекомендацією товариша.



Мозолевський найперше порадив чоловікові зробити діагностику хребта методом МРТ. Як зізнався сам Микола, цю ідею він спочатку відкинув та пішов до іншого лікаря, який запропонував поставити блокаду.

Врешті-решт, від такої ідеї довелося відмовитися, і спробувати інші методи відновлення хворої ділянки хребта – те, чим займається Анатолій. МРТ, яке Микола таки зробив, показало, що його проблема – у грижі розміром в 5 міліметрів. За півтора тижні процедур у Мозолевського наступило значне покращення ушкодженої ділянки - настільки, що вона перестала волинянина турбувати.

Не лише про фізичний, але й про енергетичний, духовний результат розповіла лучанка Жанна Миляшкевич.



На початках вона звернулася до Анатолія теж з проблемами спини, але щойно ті минули, зосередилася на тому, що відчуває після сеансів мануальної терапії зі спеціалістом.

Так, жінка розповідає про піднесений стан, світлі думки та загальне полегшення – насамперед, у моральному плані. З її ж слів, вона почала по-іншому спілкуватися з людьми.

Так, розпитавши Анатолія, чому в його пацієнтки виник подібний стан, чоловік поділився, що вміє працювати з енергетикою людини. А ще – бачить ауру – три тіла людини: ефірне, ментальне та астральне. Такі здібності допомагають йому визначати, в якому місці в людини проблема. Там, зі слів Мозолевського, у її аурі «дірка». «Залатати» її можна кількома способами. Зокрема, читаючи православні молитви, або ж зайнятися спеціальною гімнастикою, яка зміцнює тіло і дух. Якщо перше зробити може і реабілітолог, то останнє – прерогатива самої людини, яка звернулася за допомогою.

До слова, йдеться про китайське бойове мистецтво внутрішнього напряму Тайцзіцюань стилю Ян. Воно ж популярне як оздоровча гімнастика під однойменною назвою.

Насамкінець Анатолій Мозолевський поділився, що єдине реальне застосування його здібностей – це результат допомоги людям. А він – «на обличчя».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Анонім Показати IP 16 Грудня 2015 19:28
Талян ти молодець))
Ольга Показати IP 16 Грудня 2015 21:38
Підкажіть будь ласка, як можна зв*язатися з Анатолієм?
теж пацієнтка до Ольга Показати IP 16 Грудня 2015 21:59
дзвоніть 066 341 17 65
Ізя до Ольга Показати IP 16 Грудня 2015 22:57
не ведітеся на шарлатанів, ідіть до лікаря
Анонім до Ізя Показати IP 17 Грудня 2015 08:04
Пішов я до лікаря,хоронили зразу.Анатолій звісно не всесильний,але свою справу знає!!!!Мені особисто допоміг.
чесно? до Ізя Показати IP 17 Грудня 2015 11:04
а що, якщо лікарі казали, що буду ходити 3 місяці з милицею, а після того, як потрапила до Анатолія, після першого ж сеансу масажу - ВИЙШЛА БЕЗ МИЛИЦІ! Відразу ж! Сказати, що була вражена - нічого не сказати! Ніхто ж вас не змушує до нього звертатися, але не знаючи людини не варто робити упереджених висновків!
Анонім Показати IP 16 Грудня 2015 22:49
Де можна зустрітися з Анатолієм?
людмила Показати IP 17 Грудня 2015 08:50
Напишіть адресу лікаря Мозолевського
катя до людмила Показати IP 17 Грудня 2015 11:02
подзвоніть до нього і домовтеся про зустріч, буде вам адреса:)
Правда Показати IP 17 Грудня 2015 11:38
І це не брехня?! Він дійсно помічний??!!
Balet Показати IP 17 Грудня 2015 11:47
Дійсно, відвідуючи сеанси оздоровчого масажу, тіло відчуває теплову енергію рук, понижується м'язевий тонус та усуваються больові відчуття. Дякую, Вам, за допомогу.
Алла Показати IP 24 Грудня 2015 13:59
Дуже хороша людина і прекрасний масажист
Віктор Показати IP 31 Грудня 2015 17:50
Кількома словами передати про своє знайомство з Анатолієм мені не виходить. У моєму оповіданні є щонайменше три епізоди. Перший стосується мене особисто. Стався зі мною прикрий випадок у цьому році восени (на прикінці жовтня). Зараз приходиться звертати на здоров'я власного тіла більше уваги ніж у молоді роки. Саме у молодих роках через недбальство чи необізнаність здоров'є розтрачуємо. Отже трапилось та, що сталось защемлення м'язів десь у районі правої лопатки. Біль поширювався до передпіччя і судомило аж у великому пальці. З таким болем міг спати лише по кілька годин на ніч і то і у положенні з піднятим ліктем (пристосовувався, щоб дати відпочинок тілу). Дякувати богу, що тривало це недовго, якийсь день чи два, бо одразу звернувся за допомогою до Анатолія. Масаж та терапія разом з необхідними ліками для зняття запальних процесів дали свій результат можна сказати майже одразу. Після 3-4 сеансів зникли майже повністю відчуття пригніченості, скутість рухів. Відновився позитивний емоційний стан. Щоправда залишалися судоми та відчуття болю у різних місцях (біля правої лопатки, у правому передпліччі і т. п.), які поступово ущухли протягом двох тижнів. Я може щось не зовсім коректно викладаю, не є фахівцем. Думаю Анатолій може правильно потрактувати мій випадок. Я хочу подякувати Анатолію за його допомогу, за чуйність та увагу з якою він відноситься до тих хто потребує його допомоги. З ним легко спілкуватись. Наші погляди сходяться у тому, що кожний пацієнт має приймати участь у власному оздоровленні, а не чекати що його хтось оздоровить. Другий епізод стосується онуки. Малої, рухливої, говірливої, кмітливої, п'ятирічної дівчинки. Проте вона часто хворіла, її емоційний стан був для мене дражливий (з найменших приводів вона могла влаштувати істерику, або починала “кривлятись” так, що виводила дорослих з рівноваги). Порадившись з Анатолієм я привів онуку до “чарівника”. Було два сеанси (один раз у тиждень). Зміни що відбулись у поведінці онуки через кілька тижнів помітили прабабуся та прадідусь. Мої теща з тестем беруть до себе правнучку на гостини. Вони і сказали що помітили, як вона “подорослішала”, як розумно спілкується. А для мене ця зміни виявилась у тому, що онука почала горнутись до мене (“не злазила” з рук коли переглядала мультик чи коли ми разом читали книжку), що раніше було великою рідкістю. Так Анатолій дав мені відчуття щастя спілкування з рідною “душею”. Після таких перемін у мене я звичайно ж порекомендував дружині спробувати втамувати її біль голови. Про це особливо не розписуватиму бо знову настала необхідність мені звернутись за допомогою до Анатолія. Задавнені “болячки” нагадали про себе знову, оце тиждень тому. Загострився біль у попереку який я набув на прикінці 90-х. Так бувало мало не що рік, але забувалося як тільки вдавалось ліквідувати погані відчуття. Я собі ходив ніби просто, а сторонні зауважували, що я накульгую. Ліва нога в тазостегновому суглобі час від часу болить. М'язи там напружені і утворюють спазм. Ретельно описувати свої болячки не хочеться. Хочу лиш черговий раз подякувати Анатолію за порятунок. Недовго мені довелось панікувати чи скаржитись на життя. З другого сеансу почало “попускати” і хоч ще триває процес відновлення. Я цілком з результату задоволений. Маючи такого товариша поряд я упевнений, що отримаю необхідну кваліфіковану допомогу. Вітаю Анатолія і усе товариство з Новим 2016 роком, що наступає та бажаю у сім щастя та доброго здоров'я. А якщо кому щось не так то зверненість до Анатолія, він надасть посильну допомогу.
Макс Показати IP 16 Лютого 2017 11:08
А скільки на сьогоднішній день коштує один сеанс?
Анонім Показати IP 9 Грудня 2017 14:55
Як можна зв'язатися з Анатолієм?
ведмідь! Показати IP 10 Грудня 2017 20:49
хто знає номер до цього ...Кашпіровського???
Оля Показати IP 28 Листопада 2018 11:41
Дайте будласка н.т
чарівник Показати IP 5 Червня 2019 23:38
066 34 11 765 пароль Благодать Духа Святого буде зі всіма нами
Анонім Показати IP 6 Червня 2019 15:17
Чи можна контакти, щоб записатися на прийом
Люба Показати IP 6 Червня 2019 21:46
Напишіть номер телефону.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus