USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кращі знімки у Луцьку очима фотографа

12 Липня 2014 19:00
У той час, коли одні дивляться на світ крізь рожеві окуляри, а інші бачать усе в чорно-білих тонах, вони, митці кадру, дивляться крізь об’єктиви фотоапаратів. І кожен бачить світ по-різному.

Міжнародний день фотографа відзначається 12 липня. Луцький фотограф Антон Аношин – один із тих, хто «полює» на безцінні кадри. В його руках фотоапарат – не просто техніка, а засіб творення краси.

Антон працює у різних стилях. Спеціально до Дня фотографа автор показав Інформаційному агентству Волинські Новини кращі знімки у Луцьку.

Street photography

Вулична фотографія - це жанр фото зроблених в громадському місці. Фотограф зізнається, що дуже полюбляє, прогулюючись містом, робити кадри людей, тварин, машин і усього, що потрапляє у видошукач фотоапарата. Каже, хтось знаходить себе на фото, хтось - знайомих. А особливо приємно, зізнається, коли незнайома людина дякує тобі за фото.



Food photography

Напевно справжнє мистецтво - це коли фотографія має не лише колір, але і запах та аромат. Роботи луцького фотографа в стилі Food photography - прекрасний приклад такої краси.

"Хоч це - неживі предмети, але дивитись потім у меню стає приємніше, якщо сфотографувати так, щоб аж слюнки текли", - доповнює, усміхаючись, автор.




Wedding photography

У житті кожного є особливі дні, моменти і миті, коли найбільше хочеться зберегти свої емоції у кадрі. Весілля - саме такий день. Ще одним із стилів, в якому працює Антон Аношин є весільна фотографія.

"Завжди приємно робити кадри щасливих, усміхнених та веселих облич. Приємно перебувати в цей день разом із молодятами та їхніми гостями", - розповідає фотограф. Каже, такі фото мають свою позитивну енергетику і силу.



Спорт

Грав Антон свого часу і в баскетбол. Напевне, саме це слугує його особливій любові до спортивної фотографії.

«Рух, емоції, адреналін, брудна гра - здоровий спосіб життя..», - пояснює своє вподобання фотограф. Окрім того, гарним поштовхом до такого жанру, переконує, є популяризація спорту в країні.



Інформаційне агентство Волинські Новини вітає усіх фотографів із професійним святом. Бажає невичерпного натхнення, вдалих кадрів і побільше усміхнених облич. І нехай ваша праця приносить вам море задоволення.

Довідково:

12 липня вважається днем святої Вероніки, покровительки фотографії.

Згідно з легендою, саме вона була тією жінкою, яка подала Ісусу, що йде на Голгофу, шматок тканини, щоб витерти обличчя від поту. Переказ свідчить, що на тканині залишився образ Сина Божого. І пізніше, коли через дві тисячі років винайшли фотографію, папа Римський затвердив саме цей день як свято фотографів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
БОГОЛЮБИ Показати IP 12 Липня 2014 20:11
Не цепляет. Не могу сказать Ох и Ах.
Читач Показати IP 12 Липня 2014 20:38
Всі фото з одного весілля?
Анонім Показати IP 12 Липня 2014 21:13
Авторе, не хвилюйся. Заздрість - рушійна сила для таланту!
fyjysv Показати IP 12 Липня 2014 21:17
Авторе небійся я тебе приглашать небуду
спочатку Показати IP 12 Липня 2014 21:50
потрібно навчитись фотографувати а потім вже дурити молодят.
GFK Показати IP 14 Липня 2014 14:10
Лопатин достойний в Луцьку фотограф. Решта - школярі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus