USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кремль відреагував на можливий план постачання зброї США для України

1 Серпня 2017 17:31
Кремль відреагував на публікацію в американській газеті The Wall Street Journal про можливі поставки США протитанкових ракетних комплексів для ЗСУ. На думку прес-секретаря президента РФ Дмітрія Пєскова, це "може спровокувати черговий виток напруженості" в зоні АТО, пише Український тиждень.

"Ми вважаємо, що всі країни, особливо ті країни, які претендують на роль у регулюванні, повинні все-таки уникати будь-яких дій, які можуть спровокувати черговий виток напруженості і в так непростому регіоні", - заявив він, відповідаючи на питання, чи стане Москва протестувати проти поставок для ЗСУ.

Пєсков також додав, що ці "гіпотетичні міркування навряд чи повинні бути приводом для коментарів".

Напередодні, 31 липня, повідомлялося, що Пентагон і Держдепартамент США розробили план поставок Україні протитанкових ракет та іншого озброєння. Пропозиція ще має отримати підтримку з боку президента США Дональда Трампа. Однак його позиція про постачання Україні зброї ще невідома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus