USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 42.60 42.90
  • PLN 9.72 9.88

Крізь батареї – до багатств

6 Березня 2013 11:20
Двоє чоловіків намагалися викрасти батареї опалення з власного під’їзду з метою наживи, за чим їх і затримали працівники патрульної служби Луцька.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Так, злодіїв упіймали з допомогою 63-річного мешканця багатоповерхівки, яку ті якраз залишали без опалення.
Пенсіонер почув, що вдень у його під’їзді якісь чоловіки знімають батареї, і поцікавився у них, що відбувається. Вони відповіли, що мають дозвіл жеку на проведення таких робіт. Але обурений мешканець вирішив повідомити про цей випадок у черговий пункт міліції.

На місці події співробітники патрульної служби міліції застали двох зловмисників, які викрадали батареї опалення за допомогою болгарки.

Крадіями виявилися два лучанина 1953 та 1955 років народження, які мешкають у цьому ж будинку. Чоловіки пояснюють, що хотіли здати батареї на металобрухт і навіть мають дозвіл працівників житлово-комунального підприємства. За їхніми словами, батареї не працювали.

«На щоденних інструктажах інспектори патрульної служби націлюються на негайне реагування на всі повідомлення. Хочу звернутися до громадян: якщо ви стали очевидцями, свідками чи об’єктом будь-яких протиправних посягань, негайно звертайтеся за телефоном 102. Чим швидше ви повідомите про подію чергову частину, тим ефективніше зреагують на ваше повідомлення. Тоді шанс затримати злочинців чи правопорушників за гарячими слідами буде найвищий,» – розповідає начальник міліції громадської безпеки Луцького МВ Володимир Солоненко.

Наразі відкрили кримінальну справу за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus