USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кучма на Біблії клянеться: не наказував убити Гонгадзе

28 Березня 2011 14:13
Леонід Кучма згоден зустрітися з Миколою Мельниченком у середу, 30 березня.

Про це повідомляє кореспондент "Української правди" .

За словами Кучми, в нього зараз новий адвокат Ігор Фомін, який ще не ознайомлений зі справою, тому треба час, щоб він підготувався.

"Сьогодні слідчий знову питав мене про справу, але я можу ще раз сказати, що я можу поклястися на Конституції, на Біблії, що я не давав цього злочинного наказу, бо я просто не міг цього робити", - сказав Кучма.

"В мене немає жодного бажання зустрітися з Мельниченком, але якщо слідчий вважає, що треба зустрітися – це його справа. Я не боюся зустрічі з Мельниченком - хай Мельниченко боїться", - заявив екс-президент.

За словами Кучми, раніше Ігор Фомін захищав Олексія Пукача, у 2003-2004 роках.

Але тоді Пукач не проходив по справі про вбивство Георгія Гонгадзе, а слідство стосувалось обвинувачення Пукача в тому, що він приховував злочин, заявив екс-президент.

Наразі Ігор Фомін є адвокатом Юрія Луценка та Євгена Корнійчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus