USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Куди ведуть сліди масового вбивства в Керчі

21 Жовтня 2018 23:42
Чим більше відкривається деталей про масове вбивство студентів у коледжі в Керчі, тим більше з'являється запитань.

Як пише видання «Кriminal.tv», залишається таємницею, хто і як організував для Рослякова тренування зі стрільби в таборі «Артек» за тиждень до бійні в політехнічному коледжі. Тренування відбувалися на Інкерманському військовому стрільбищі під можливим патронатом МВС Росії?

Інформація про це з'явилася в соціальних мережах (і була на його сторінці в ВКонтакте, яка нині заблокована).


Своєю чергою, блогер Вадим з Краснодара вказує, що Росляков не міг самотужки здійснити весь цей кошмарний розстріл. Більш того, є підстави вважати, що він був зарізаний ножем на місці злочину.


Відео із записами з камер відеоспостереження під час розстрілу і вибуху в коледжі анексованої Керчі було опубліковано на сайтах "Вести.ру" і "Вести.Крым", а також на YouTube-каналі "Вести.Крым" вранці 21 жовтня. Проте через декілька годин воно було всюди видалено, інформує ТСН.

Тим не менше, користувачі соцмереж встигли завантажити відеоролик і поширити його в Мережі.

На кадрах відео видно, як Владислав Росляков заходить до коледжу з вибухівкою і зброєю через "чорний хід". На кадрах також є момент вибуху саморобної бомби. Крім цього, показали, як Росляков вбив викладача і студента, розстрілював монітори в кабінеті і вогнегасник в коридорі коледжу.

Користувачі мережі Інтернет звернули увагу на спокійну поведінку студента і викладача, яких розстріляв Росляков нібито вже після потужного вибуху, що зруйнував перший поверх. Разом з тим, в російських ЗМІ стверджується, що вбивця почав стрілянину після вибуху.

Також користувачі соцмереж знайшли у відео й інші дивацтва. Зокрема, їх дивує, що одяг і взуття Рослякова після розправи над студентами і викладачами коледжу залишився чистим.

На ще одному фрагменті відео було видно, що Росляков йде разом з якимось хлопцем. Користувачі соцмереж вважають, що у вбивці міг бути спільник.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
чекатило герой украи Показати IP 22 Жовтня 2018 06:24
Дуже цiкаво
Анонім Показати IP 22 Жовтня 2018 09:53
Так і напишіть що в усьому винуваті ГРУ і ФСБ, і ціну газу теж вони збільшили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus