USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Курортний район Волині хочуть обладнати відеокамерами

24 Березня 2018 22:39
Відеоспостереженням планують охопити Шацький район. Передбачається, що найбільше камер встановлять на території Шацької селищної та Світязької сільської рад.

Про це говорили 20 березня під час наради у Шацькій райраді.

Так, до Шацької районної ради надійшло комерційні пропозиції від трьох різних фірм, які займаються встановленням та обслуговуванням відеоспостереження. Так, займатися камерами відео огляду в Шацькому районі хочуть компанії "Кватро", "House Security" та "Уарнет".

Необхідність встановлення камер відеоспостереження особливо актуальною в літній період, коли є велике скупчення людей.

Сергій Карпук, голова районної ради, вважає, що камерами потрібно охопити весь район. Але найбільше камер встановити планують на території Шацької селищної та Світязької сільської рад.

За технічним завданням поліції планується встановити 21 камеру, доступ до яких виходитиме на пульт в Шацьке відділення поліції. Рішення ухвалять за результатами вивчення комерційних пропозицій органами місцевого самоврядування та незалежним експертом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Валентин Показати IP 25 Березня 2018 01:59
Зробіть дороги в Шацьку і в районі! А тоді думайте про Камери
Волинянин Показати IP 26 Березня 2018 08:28
Зареєструйте усіх суб'єктів підприємницької діяльності і доможіться сплати податків ними ! І бюджет наповните, і покажете, що влада в районі є . А без того все те &івна варте !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus