USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Ким замінять військових 51-ї механізованої бригади

2 Червня 2014 15:41
Військовослужбовців, які за родинними обставинами не мають змоги надалі проходити службу, планують замінити найближчим часом.

Про це йшлося під час прес-конференції Самооборони Майдану сьогодні, 2 червня.

Як розповів самооборонівець Сергій Рижков, активісти вчора зустрічалися з матерями військовослужбовців 51-ї механізованої бригади та склали лист, який переслали в штаб округу.

«Дійсно, ми погодилися з матерями в деяких питаннях. Так, ми хочемо замінити частину людей, які мають певні сімейні обставини: троє дітей, вагітна жінка тощо. Відомо, що є добровольці, у нас є списки людей, які хочуть поїхати служити саме у 51 механізовану бригаду», - повідомив активіст.

Друга пропозиція полягала в тому, щоб декількох самооборонівців, які були залучені до патрульно-постової служби, долучили до військової служби правопорядку. Адже, не таємниця, що в частини військовослужбовців 51-ї бригади є проблеми з дисципліною. З цією пропозицією активісти сьогодні звернуться особисто до військового комісара Волинської області.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Ирина Показати IP 2 Червня 2014 15:42
Как это кем заменять?! климчуком, хфедчаком и данильчуком!!!!! и сразу на Волыни вонять перестанет!!!
лучани до Ирина Показати IP 2 Червня 2014 15:50
ВН ,для чого ви дозволяєте засмічувати коментарі проплаченими антиукраїнськими тролями? Явно видно заказні коментарі та плюсювання по декілька разів. Редакція УКРАЇНСЬКОГО видання не повинна підігрувати ворогам України.
луцький до лучани Показати IP 2 Червня 2014 16:14
Українці добровольцями в армію йдуть, а різни тролі прес-конференції проводять!:)
Анонім до лучани Показати IP 2 Червня 2014 16:34
ти це пишеш в кожній публікації! Так хто троль?!!
Дід Панас до лучани Показати IP 2 Червня 2014 17:44
Ми воляни як ви, тільки з мізками - ось ці що на фото нехай і їдуть на схід, а то повсідались і харі понаїдали, вирішують кого брати кого повертати
Я до Дід Панас Показати IP 3 Червня 2014 10:33
Згідна з Вами!!!!!!!!!
123 до Ирина Показати IP 2 Червня 2014 16:01
Ти постійно пишеш якусь хрень ! Сходи до психіатра! )
Наталія до Ирина Показати IP 2 Червня 2014 20:32
Правду написали! хведчак повинен скотина перший йти в армію, а то пригрівся до збираних грошей! Позорище! Молодий, здоровий чоловік і красується у військовій формі! Туди де війна йде - вперед!!!
Анонім Показати IP 2 Червня 2014 15:50
нидождетесь підуть крипаке
небайдужий Показати IP 2 Червня 2014 16:41
Цікаво як це самооборонці будуть забезпечувати правопорядок серед військовослужбовців. І на якиій правовій основі. Військовослужбовці перед тим, як отримати зброю приймають присягу. А ці ж самозванці.
титушко до небайдужий Показати IP 2 Червня 2014 18:16
коментар було видалено
Анонім до небайдужий Показати IP 2 Червня 2014 23:09
хай спочатку наведуть порядок в себе на майдані, а тоді про армію говорять.
222 Показати IP 2 Червня 2014 18:44
Та нема там добровольців. Хапали всіх без розбору і без будь-яких комісій, багато взагалі зброю вперше в життя побачило, про яку ще дисципліну можна говорити. Люди сплять на вошивих матрасах і ходять чорт-зна в щому.
ДРУЖИНА Показати IP 2 Червня 2014 20:14
Чоловік лікувався в госпіталі кровила язва шлунка (на лікування витратили купу грошей), лікар направив на комісію з приписом комісувати, цілий тиждень його ганяли (то до ротного, то до майора медсанбату, то принтер не друкує, то світла немає). Я розумію їм потрібна кожна людина, але невже потрібно тримати хворих (з собою взяв кучу таблеток). Комісії не було до сьогодні, можливо й не буде. Що робити? До кого звертатися? В людини може бути кровотеча (зважаючи на ті харчі, що вони дають в армії). Допоможіть........
НОНА Показати IP 2 Червня 2014 21:05
Поки не наведуть порядок в державі, не буде порядку в армії. По-перше в армію треба призивати здорових солдат. По-друге в армії треба створити для солдат відповідні умови (солдат повинен бути відповідно вдягнений, накормлений, мати умови для відпочинку). По-третє в солдата повинна бути мотивація до служби в армії, до захисту своєі Батьківщині. І саме головне солдата якого призвали в армію повинні постійно навчати: користуватися штатною зброєю, як вижити в умовах бою (інженерна підготовка), фізична підготовка, дії в складі підрозділу. Як що нормально налагоджений реальний процес бойової підготовки, створені всі відповідні умови для життєдіяльності, проводиться відповідна морально-психологічна підготовка - за тиждень військовослужбовці втягуються в службу і за три тижні з них можна підготовити нормальних солдат.
Анонім до НОНА Показати IP 2 Червня 2014 23:04
в армію мають призвати тих хто має туди йти за законом , кому виповнилося 18 років, хай них вчать, наші чоловічи це вже пройшли, хай вертають їх додому. Де на них чекають діти в яких скоро не буде хліба, щоб їсти. Про це чомусь ніхто не думає.
13 Показати IP 2 Червня 2014 21:25
ХАЙ НИМИ ЗАМІНЯТЬ!!!
ці перекормлені Показати IP 2 Червня 2014 23:11
уроди планують стріляти в спини нашим дітям. морди наглі але сцикливі на біді нашій данильчукі-хведчакі хероями хочуть стати воюючи з ковбасою в захопленій адмінбудівлі.хто падлам без військового квітка дозволить серед наших голодних дітей булькі пускати
Анонім до ці перекормлені Показати IP 3 Червня 2014 00:03
як добре , що серед нас є такі люди як ви, що дійсно пишуть правду, дякую вам.
самообороні Показати IP 3 Червня 2014 12:08
Розкажіть краще, скільки грошей збили з водіїв фур за те, що проводили їх в обхід пікету в с. Римачі до кордону. Слабо правду сказати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus