USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Київстар припинив надання послуг в Криму

11 Серпня 2014 14:46
Офіс компанії "Київстар" у Сімферополі захопили озброєні люди, в результаті чого компанія призупинила надання послуг мобільного зв'язку в Криму.

Про це повідомляє Еспресо.TV. з посиланням на прес-службу "Київстар".

"Сьогодні в офіс "Київстар" у місті Сімферополь увійшла група озброєних людей. Вони попросили працівників "Київстар" залишатися у приміщенні, і, зі слів нашого персоналу, почали встановлювати власну апаратуру на телекомобладнання компанії», - розповіли в компанії.

У зв’язку з цим організація, «діючи в інтересах інформаційної безпеки своїх абонентів, фізичної безпеки персоналу, та цілісності роботи мережі», вимушена тимчасово припинити надання послуг зв'язку в Криму, і таким чином унеможливити будь-які противоправні дії, що можуть вплинути на мережу і її безпеку.

"Київстар" вже повідомив про інцидент Національну комісію з регулювання зв'язку та інформатизації України та чекає від неї інструкцій щодо подальших дій.

Нагадаємо, раніше проблем з мобільним зв`язком зазнали абоненти "МТС-Україна". З 6 серпня по всій території Крим був відключений зв'язок мобільного оператора «МТС-Україна». Однак згодом мобільний зв`язок вдалося поновити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 10 Квітня 2015 20:27
Текст повідомлення чи справді компанія мтс російська

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus