USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Лікарня на Волині оновила хірургічне відділення

22 Вересня 2017 15:12
У Ківерцівській центральній районній лікарні оновили хірургічне відділення. Про це повідомили у Ківерцівській РДА.

Зроблено ремонт операційної та перев’язочної палат. Наразі проведено капітальний ремонт санітарних кімнат відділення. Показуючи відділення, генеральний директор Ківерцівського РТМО Михайло Слижук наголосив, що хірургічне відділення повинне відповідати усім європейським вимогам і працювати на повну потужність. На часі вирішується питання обладнання сучасною медичною та побутовою технікою. Зроблені комфортні санітарні кімнати, плануємо ремонт палат для пацієнтів, робочих місць медичного персоналу.

«Хірургія Ківерцівської районної лікарні має свої традиції.

Леонід Римолін, Богдан Гуцуляк – хірурги, які своїм талантом врятували не одне життя. Сьогодні продовжують традиції фахівців справжні професіонали під керівництвом Сергія Чмирука. Користується авторитетом депутат районної ради, хірург-волонтер Юрій Романішин, лікарі – хірурги Микола Ковалець, Святослав Королюк, Дмитро Чмирук, Олександр Ващук, Олег Бойчук, Остап Возняк. Ми розуміємо вимоги часу і реформи медичної галузі та будемо працювати над покращенням матеріально-технічно бази відділень,» - зазначив голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук.

«35 років працюю у хірургічному відділенні, радію, коли створюються умови для роботи і хворі мають належні умови для перебування у відділенні», - розповідає старша медична сестра хірургічного відділення Тетяна Лаговська.

.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus