USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лісівники Волині назвали ціни на новорічні ялинки

13 Грудня 2016 20:31
Волинські лісівники вже почали реалізовувати новорічні ялинки та сосни як на Волині, так і поза межами області. Ціни на ялинки залежать від їх розмірів, - повідомляє Кордон.

Нині вже встигли реалізувати майже 20 тисяч ялинок, які вирощували спеціально для продажу. Переважно вони розповсюджуються на території Волині, але чимало ялинок поїде у столицю України та Київську область. Також волинські новорічні деревця прикрасять оселі жителів південних та східних областей України.

Для прикладу, днями у ДП "Любешівагроліс" продали в Запорізьку область 623 ялинки. Також є сподівання, що Херсонська область, де цьогоріч категорично заборонено рубку хвойних дерев, закупить для нового року сосну з Волині.

Що ж до цін на ялинки, то вони рекомендовані Держлісагенством і коливаються в залежності від розміру дерева. Отож, ялинка до 1 метра коштуватиме від 35 гривень, деревце розміром 1,5 метра – 45 гривень, від 1,5 до 2-х метрів – 65 гривень.

Варто зазначити, що цього року певну кількість ялинок повезуть й волинським бійцям на передову в зону АТО. Окрім ялинок, військовим в АТО лісівники збираються передати й продукти харчування у вигляді консервації та соків. До того ж Волинський лісгосп планує подарувати новорічні дерева сім’ям учасників та загиблих в АТО.

Лісгоспи області вже розпочали традиційну в цей період торгівлю новорічними деревами й передбачають, що активна пора з продажу ялинок традиційно буде у 20-х числах грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Люди Показати IP 13 Грудня 2016 21:06
Для чого ви їх рубаєте???
перебор до Люди Показати IP 13 Грудня 2016 22:38
Б*я ,як ялинку спец. вирощену шкода для дітей,як цінну деревену вагонами по27$ для європ. п°°°сів то добре.
Луцьк Показати IP 13 Грудня 2016 21:36
хочу штучну ялинку. дуже сумно після свят викидати дерево на смітник((
хімія до Луцьк Показати IP 13 Грудня 2016 22:44
Китайська ,а чез пару років палити,вред екології шо пи°°°,ць
Тетяна Показати IP 14 Грудня 2016 12:46
Для чого везти ялинки на схід???? Та використайте ті гроші і місце раціональніше!!!
Моя думка. Показати IP 14 Грудня 2016 21:58
Якби ялинку вирубували саме для мене то я б звісно відмовилася.Але ми купуємо вже зрубані... А знаєте скільки перед новим роком ялинок не можуть продати? Їх просто чи викидають чи перероблюють....мені ті дерева також шкода.нехай краще вона хоч трохи порадує наших діток))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus