USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Літнім кафе у Луцьку заборонили пластикові стільці

6 Серпня 2015 08:33
Отримуючи дозвіл на розміщення тимчасових споруд у Луцьку, підприємців зобов’язують не встановлювати у літніх кафе пластикові стільці, які можуть нести загрозу здоров’ю городян.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 5-го серпня.

Члени засідання розглянули низку питань, які стосувалися розміщення підприємцями тимчасових споруд у Луцьку.

Луцький міський голова Микола Романюк наголосив, що в кафе не мають бути пластикові стільці, бо це - небезпечно.

«Дай Бог, вам не бачити, як це крісло розвалюється. Був випадок, коли він луснув, тоді ледь людину врятували. У Польщі в жодному кафе ви не побачите пластмасових стільців. Їх не має бути і в нас», - зауважив градоначальник.

З цього приводу член виконкому Наталія Рибай нагадала, що жодного пластикового крісла й не може бути у літніх кафе, адже це прописано в рішенні виконкому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучани Показати IP 6 Серпня 2015 08:37
У Луцьку знищують памятку архітектури ,приміщення Краєзнавчого музею вставляють дешеві пластикові вікна. ГАНЬБА. А вони за крісла в ри...аловках переживають.
Бодя до лучани Показати IP 6 Серпня 2015 09:42
Ри...аловки не ри...аловки, а влада про люди мусить пiклуватись.
Андрій до Бодя Показати IP 8 Серпня 2015 21:29
А це нічого, що заборонили рішенням Кабміну "літні кафе", крім стаціонарних? (Тим більше - повна заборона використовувати "пивну сиволіку" на парасолях та тентах?) Скільки Коля Романюк має з "літніх кафе" за аренду місських тротуарів? По тротуарам ходити зручно між кафе та припаркованими машинами?
коля Р. Показати IP 6 Серпня 2015 09:53
Як же ж добре, що в карабасі синка нормальні крісла!
Коля до коля Р. Показати IP 6 Серпня 2015 12:10
Не завідуй.. Я на них лічно синій з червоним носом сидів-перевіряв. Навіть з додатковим навантаженням - брав у руку вантаж - стопку!
Fuf Показати IP 6 Серпня 2015 10:10
а столів? про столи ж нічого не сказано, вже так і бачу картинку, як в дешевих "наливайках" навколо пластмасових столів стоять стильні дерев"яні стільці -класс! Поприбирайте нафіг ті кафешки звідти де колись був чудовий сквер з прекрасним краєвидом на парк, навпроти головного корпусу університету. Прибити мало тих хто дозволив таку гидоту і сплюндрував таку красу -гади.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus