USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Літня злива у Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ

1 Червня 2016 14:39
Так вже сталось, що цього річ перший літній день лучани зустріли із парасольками. Й, хоча температура повітря у Луцьку 1-го червня є досить комфортною, обласний центр рясно полила тепла літня злива. Однак, не зважаючи на те, що небо затягнуло сірими хмарами, навіть під звуки грому та спалахи блискавиць, окремі містяни не втрачають оптимізму. Хоча декого такі погодні умови застали зненацька.

Зокрема, мабуть не читав сьогоднішніх прогнозів синоптиків кореспондент Інформаційного агентства Волинські Новини Іван Савич. Рівень задоволення дощовою погодою можна простежити за виразом його обличчя.
Більш позитивно налаштований екс-журналіст Волинського агентства розслідувань Антон Бугайчук. Проте, парасольку із собою він також не захопив.
Як альтернативу зонтику лучани використовують підручні засоби – пакети, книги та конспекти.
А у той час, коли одні лучани захоплюються звуками дощу, інші відають перевагу музиці в навушниках.
Попри те, що 1-го червня в усьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей, цю молоду матусю із немовлям ніхто під парасолькою не прихистив.
Дощ – чудова можливість відновити власні спортивні навики.
Редакція щиро сподівається на те, що ця пані не увімкне щойно придбаний вентилятор одразу по приходу додому.
Не зважаючи на гуркотіння грому, лучани не полишають мобільних телефонів.
А ось справжнє кохання не лякає жодна злива.
Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
лучанка Показати IP 1 Червня 2016 14:50
Замість фоткати маму з дитиною - допомогли б їй парасолькою. Самі ж модний фотоапарат на дощ навряд чи висовували?
лучанин до лучанка Показати IP 1 Червня 2016 15:37
Судячи з ракурсу фотографій вони фоткали все зі входу директорії, під козирьком на вході)
Автор до лучанка Показати IP 1 Червня 2016 15:48
Не було в мене парасольки((( Я під дашком з "модним фотоапаратом" дощ перечекала. А поки чекала, то й фотографувала.
Конспіративник до Автор Показати IP 1 Червня 2016 17:07
З парасолькою нехай, але для такої підбірки фотограф мав би у кожної людини попросити згоди на фото і публікацію в ЗМІ. Інакше ви порушуєте приватний простір. Для соцмережі це ще якось пішло б, а для серйозного видання - ні. Це не мери-депутати, які своїми посадами підписуються на публічність, а прості люди, які мають право не бути зафіксовані скрізь і всюди "у чому і де фотограф зловив". Хочете публікувати - питайте згоди.
Пакус до Конспіративник Показати IP 2 Червня 2016 07:24
10000 раз згідний! І взагалі, що це така ща мода пішла фотографувати всіх і вся - і все одно як, коли і чим люди займаються!!!! Особливо мене цікавить, фото з поліцейскими під час якихось випадків. Ви взагалі в курсі, що фотографувати пересічних громадян і викладати фото з ними без згоди протизаконно, особливо дітей? Благо вже навчились трохи прикривати обличчя ... почекайте, ще найдеться на вас людина з адвокатом і позовом ща моральну шкоду!
Наталя Показати IP 1 Червня 2016 14:58
Завдання фотографа - фотографувати, а не давати парасольки. Впевнена, що таких - без парасольок - було багато. Де всім знайти парасольки? :)
Читачка Показати IP 1 Червня 2016 14:59
Краще б розповіли,як діти у футбол грали в Лище та на в.Чорновола в таку погоду,а то пару фоток по дорозі до робочого місця і що далі? А де новина?
Світлана до Читачка Показати IP 1 Червня 2016 18:04
Це фоторепортаж, а новин на сайті достатньо. Мені було цікаво переглянути звичайні випадкові фотографії. Хто хоче критикувати, то недолік кругом знайде. Радійте життю, дощу, знаходьте в цьому позитив!
інна Показати IP 1 Червня 2016 15:30
легко, лайтово, навіть цікаво!
Вітька Показати IP 1 Червня 2016 16:49
Фотки ні про що. Певно професіоналізму, креативності, творчого бачення, який який має бути присутній у справжнього фотографа забракло. Просто набір фото з людьми під дощем.
Равлик до Вітька Показати IP 1 Червня 2016 18:01
Для того щоб створити такий репортаж треба було 5 років вчитися в університеті. Це і є рівень наших випускників-журналістів.
до Вітька Показати IP 1 Червня 2016 17:18
Згідна на всі 100%
Павло Показати IP 1 Червня 2016 17:58
О це і є "високий рівень" волинської журналістики. Взавтра буде черговий репортаж - "Літня спека у Луцьку".
Mikelli Показати IP 1 Червня 2016 23:10
"Сєрость і унилость"... Гадаю, незабаром настане той час, коли у журналістських фоторепортажах фото будуть більш атмосферними і викликатимуть цілий спектр емоцій. А не так - сфотографував, написав статтю, запостив, і все - "дєло в шляпє". Чесно, потрібно вже навчитися розвивати естетичний смак, добре відчувати ситуації, настрій людей, природу і подавати це під правильним маркетинговим "соусом" зі своїм унікальним авторським баченням. Адже, все-таки, це може суттєво та позитивно вплинути на відвідуваність кожного інформаційного ресурсу, тим більше, з таким, доволі високим рівнем інформаційного контенту, як у вас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus