USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Люди з інвалідністю вийшли на Хрещатик на Марш миру

28 Вересня 2014 10:16
Люди з інвалідністю вийшли на Марш миру в Києві. Вперше за історію України така вличезна кількість людей з особливими потребами зібралася на Хрещатику, -

Так, 27 вересня у Києві люди з особливими потребами пройшлися "Маршем миру" Хрещатиком. Вони просили об’єднану Європу тиснути на Росію, щоби зупинити війну на Сході, через яку гинуть і залишаються інвалідами сотні молодих українців, йдеться в сюжеті ТСН. Ця акція ще й на підтримку бійців АТО, які повернулися з війни без рук і ніг. Це вперше за історію України така кількість людей з особливими потребами зібралася на Хрещатику. Спинальники, незрячі, інваліди по слуху. Люди з різними вадами хочуть, щоб їх почув світ. Вони просять зупинити війну, яка калічить сотні українців.

Ця хода ще й спосіб сказати військовим, які повернулись зі сходу інвалідами, що життя попри все тільки починається. Головне - не падати духом.

Мирну ходу очолює легендарна лижниця і біатлоністка Людмила Павленко. Це вона на початку російської агресії, на закритті параолімпіади в Сочі вийшла з написом "Мир". Російські правоохоронці намагалися зірвати цей напис і український вінок. Успішна спортсменка нині хоче сказати хлопцям, які через війну стали інвалідами, що усі перешкоди реально подолати.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus