USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Марш миру на Волині об’єднав суспільство

21 Березня 2014 10:46
У Володимирі-Волинському відбувся Марш миру, в якому взяли участь студенти навчальних закладів, старшокласники шкіл, представники релігійних конфесій, громадських організацій, жителі міста вчора, 20 березня, повідомили організатори заходу.

Володимир-волинці участю в цій акції хотіли показати, що підтримують незалежність та територіальну цілісність України і виступають проти російської агресії в Криму.

Символічно, що розпочалася вона на площі Героїв, біля обеліску Слави, де похоронені герої Великої Вітчизняної війни, адже ніхто не хоче, щоб в Україні знову пролилася кров.

Фото і відео події виклали у соціальній мережі вконтакті у групі Типовий Володимир.

Усі виступаючі говорили про те, що неприпустимо у XXI столітті розв’язувати будь-які конфлікти з танками, артилерією та армією на території іншої суверенної держави, що ті, хто підняв руку проти миру і зазіхнув на суверенітет України - злочинці, вони будуть засуджені світовою спільнотою і прокляті майбутніми поколіннями.

Один із організаторів акції, журналіст Олександр Ковальчук, зачитав резолюцію зібрання, в якій було звернення до уряду Росії, російського народу, жителів Криму, півдня та сходу України. У тексті звернення йшлося про прагнення до миру, рішучий протест діям російської влади, спрямованим на розкол українського суспільства та поглиблення розбрату між народами України та Росії. «Всі ми — громадяни України, у нас немає поділу за релігійною і національною ознакою. Нас об’єднує любов і стурбованість за майбутнє, за наш спільний дім — Україну».

Колона пройшла вулицею Ковельською до військової частини, тим самим ще раз доводячи, що українці довіряють своїй армії, що народ і армія – єдині. Учасники маршу несли державні прапори України, плакати, скандували: «Володимир-місто миру», «Україна – неділима», «Крим - частина України», «Схід і захід разом».

Командир військового з’єднання Володимир Яцків подякував за підтримку і зазначив, що за такий народ військові не шкодуватимуть свого життя.

Усі присутні натхненно заспівали Державний гімн України, у небо полетіли синьо-жовті кульки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Москаль Показати IP 21 Березня 2014 11:16
Граждане Украины скоро станут гражданами ЕС. Можно бы и поздравить, да не с чем. Потому что объединять их будет экономическое рабство, безработица, бедность и осознание, что окончательно профукана возможность быть равными среди равных в содружестве с Россией, Белоруссией, Казахстаном. Яйценюх уже сегодня подпишет все, что для этого нужно.
Москаль Показати IP 21 Березня 2014 11:23
Правда когда нахлебаетесь досыта европейских ценностей, можете попробовать как Крым провести референдум и свалить из той богадельни к чертовой матери. Может и прокатит. А Россия Украину в любом случае поддержит, что бы вы там не думали, ибо русский с украинцем - братья на век. Так уж природой создано, как не отбрыкивайся.
Українець Показати IP 21 Березня 2014 11:33
Давно вже нас браття-росіяни підтримують. І кожного разу все сильніше і сильніше. А зараз взагалі молодці, нас від нас самих захищають)))
Українець Показати IP 21 Березня 2014 11:49
Як тільки уявляю що Україна в митному созі могла бути економічно процвітаюча, забезпечена "роботицею", багатством і усвідомленням про "возможность быть равными среди равных в содружестве с Россией, Белоруссией, Казахстаном", то ще раз переконуюсь що ми на правильному шляху в ЄС.
Москаль до Українець Показати IP 21 Березня 2014 12:05
Знаешь, дружище, буду очень рад ошибиться, когда лет через 5-8 увижу Украину в ЕС процветающей и великой. Вот честно. Пока же я вижу Румынию, Болгарию, Венгрию, Грецию... И знаешь, что-то не верится в радужное будущее для вашей страны, глядя на них. Не понимаю, почему нельзя учиться на чужих ошибках? Обязательно гопака плясать в темном сарае, набитом граблями, чтобы что-то понять? Хотя повторю, если у вас с ЕС все сложится - буду только рад.
1111 до Москаль Показати IP 21 Березня 2014 12:54
А я бачу у вашому сараї граблі, ше не скоро закінчаться! З огляду на останні події "матушку Рассею" чекає свій Майдан! А народ України зробив малесенький крок на зустріч цивілізованому суспільству, і тільки від нас залежить яке місце ми займем у ЄС!
Москаль до 1111 Показати IP 21 Березня 2014 14:00
Насчет майдана в России, думаю, ты не прав. Насмотрелись на ваш досыта, пока хватит. А если ты и правда считаешь, что от тебя зависит место Украины в ЕС, то поздравляю - твоя наивность почти достигла 80 lvl. Ну или твоя фамилия Обама (или Меркель, если ты мадама).
1111 до Москаль Показати IP 21 Березня 2014 14:31
у моїй державі, в мане є право висловити свою думку, робити щось для покращення добробуту своєї сімї, насамперед, і повір таких як я багато, а разом ми сила і НАЦІЯ! а НАЦІОНАЛЬНА ІДЕЯ У НАС ПОЧАЛА ВІДРОДЖУВАТИСЯ ЗАВДЯКИ ВАШІЙ ДРУЖНІЙ ПІДТРИМЦІ!
хрен редьки не слаще Показати IP 21 Березня 2014 12:31
але судячи з останніх подій: краще бути з ЄС, чим з російською SS
Анонім до хрен редьки не слаще Показати IP 21 Березня 2014 13:09
100%%%%%Підтримую!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus