USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан кличуть на нічний перегляд стрічки «Достукатись до небес»

13 Серпня 2015 11:58
Lutsk Night Cinema запрошує всіх охочих подивитися під відкритим небом кінострічку Томаса Яна «Достукатись до небес».

З-поміж 10 фільмів саме цей набрав найбільше голосів на голосуванні у спільноті Lutsk Night Cinema у мережі vkontakte.

Кінопергляд відбудеться 15 серпня о 22:00 на стадіоні СНУ імені Лесі Українки, який знаходиться за адресою: вулиця Ярощука, 30.

Вхід вільний.

На присутніх чекає не просто перегляд кінострічки, але й різноманітні сертифікати від спонсорів заходу. А вже зараз у спільноті кінопоказу проводиться конкурс, де за репост запису можна отримати сертифікат від мережі Best Burger на суму 100 гривень, а також сертифікат від кав'ярні BestCoffee на суму 100 гривень (буде оголошено 2 переможці, кожен отримає один сертифікат). Крім того, кіномани зможуть поласувати морозивом.

Ведучим заходу виступить Георгій Потапчук (DMCSalvador). На кіноперегляд планують запросити фотографа.

Організатори прагнуть зробити і цей кіноперегляд особливим, саме тому шукають людину, котра зіграє саундтрек із фільму (в оригіналі пісню виконує Боб Ділан).

Підтримують захід: комплекс здоров’я та краси Diamond, Молодіжна Платформа, Молодіжний центр Волині, BestBurger, піцерія «Теревені», Solo pizza, Луцьк 18+, Типовий ЛНТУ, Наш Луцьк Life, Fashion House.

Коротко фільм характеризують слова із афіші: «Швидкий автомобіль, мільйон в багажнику і останній тиждень життя».

Не забуваємо, що організатори підтримують здоровий спосіб життя, тому присутні не можуть приносити із собою і розпивати спиртні напої. Також не можна брати на кінопоказ небезпечні предмети, адже за дотриманням порядку стежитиме Самооборона Волині та працівники Луцького МВ УМВС у Волинській області.

Контактна особа: Євгенія Ткаченко,(095) 159-65-30, [email protected]

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Коцан Показати IP 13 Серпня 2015 13:39
А то шо після 23.00 будуть крутити на повний звук кіношку, нічо? Можна викликати поліцію в 23.01?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus