USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан просять терміново придбати індивідуальні контейнери для сміття

9 Листопада 2016 18:22
Мешканців приватного сектору міста Луцька просять терміново придбати контейнери для сміття. Так, приватний сектор міста отримає 58 індивідуальних контейнерів для відходів.

Про це йдеться на сторінці департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради у Фейсбуці.

Як ідеться в повідомленні, інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради спільно з працівниками ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» з 23 жовтня по 6 листопада 2016 року уклали договори на встановлення 58 контейнерів на вулицях Теремнівській, Львівській, Миру, Шевченка та Степовій.

З метою забезпечення належного санітарного стану та естетичного вигляду вулиць, а також недопущення порушення Правил благоустрою міста Луцька департамент муніципальної поліції Луцької міської ради звертається до мешканців міста з проханням термінового придбання та встановлення індивідуальних контейнерів.

Нагадаємо, у вересні Інформаційне агентство Волинські Новини інформувало про придбання 42 контейнерів для сміття для встановленняза наступними адресами: вулиця Митрополита Андрія Шептицького, вулиця В. Хурсенка, вулиця Кутузова, вулиця Вороніхіна та вулиця Клима Савура.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
нелучанин Показати IP 10 Листопада 2016 11:32
а може ще придбати труби для газо- та водо-постачання, дроти, електростанції для енергопостачання ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus