USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

У луцьких маршрутках нарешті даватимуть квитки

15 Квітня 2014 14:20
У місті планують розпочати інформаційну кампанію, де переконуватимуть луцьких пасажирів, що необхідно брати квитки у водія.

Про це стало відомо під час засідання круглого столу з питань підвищення граничного тарифу на проїзд у громадському транспорті Луцька.

Одна з проблем з якого зіткнулися, як представники перевізників так і представники влади, - неможливість точно вказати кількість пасажирів, яких перевозить за один рейс маршрутне таксі. Оскільки немає точного обліку пасажиропотоку, неможливо і точно провести розрахунки тарифів.

Перевізники переконують, що водії, хоч і не видають пасажирам квитки, та завжди відривають в кінці рейсу ту кількість білетів, скільки й проїхало з ними пасажирів. Однак пасажири самі не поспішають брати квитки, адже їх ніхто не штрафує за це.

Крім того, кажуть перевізники, відривні талони в усіх країнах уже давно в минулому. А на касові апарати чи на електронний квиток ані в міста, ані в підприємців грошей немає.

Квиток є запорукою того, що пасажир застрахований під час поїздки. А видати квиток водій зобов’язаний. Перевізники переконують, що вони не проти, аби всі пасажири отримали квитки. Та от самі пасажири їх не беруть.

Представники громадських організацій, які були присутні під час засідання круглого столу запропонували розпочати масштабну загальноміську інформаційну кампанію разом з перевізниками. Лучанам будуть пояснювати, що необхідно брати квитки в маршрутках. Цим вони забезпечать легальність бізнесу перевезень і своє страхування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанин Показати IP 15 Квітня 2014 14:24
Скільки схотів водій, стільки квитків і відірвав. Про яку легальність може йтися, якщо грошей, які виручив водій за маршрут, крім нього ніхто не рахує.
Лучанин Показати IP 15 Квітня 2014 14:24
Скільки схотів водій, стільки квитків і відірвав. Про яку легальність може йтися, якщо грошей, які виручив водій за маршрут, крім нього ніхто не рахує.
Луцьк Показати IP 15 Квітня 2014 15:23
Щоб отримати квиток пасажиру, його спочатку має дати водій!
Гость Показати IP 15 Квітня 2014 15:25
От читаєш те, що ви пишете і що вирішують мужі.Складається таке враження, що спілкуються діти,бо реально це сприймати неможливо. Потрібно зробити дійсно легальний облік пасажирів і квитки повинні електронні. Де вони облікують квитки. А ніде взяв рулон, завітра знову візьму ніякого обліку квитків самих цих папірців. А рву,скільки мені в голову збреде. Дурня така, як ви нас усіх дурними зробили. Які відривні талони у наш час.Який це облік-насмішка та й годі навіть самі над собою.Якщо у них нема грошей на електронні квитки,то й піднімати за проїзд нема чого, без обліку грошей. А не давати електронних квитків- це в їх інтересах, вони ж не зацікавлені в реальних пасажирах,бо не буде що красти.
Анонім Показати IP 15 Квітня 2014 15:43
Що ви верзете? Пасажири не беруть... Зайшов пасажир на задні двері в переповнену маршрутку, передав гроші. Водій передав здачу. Невже тяжко передати здачу разом з квитком? Чомусь у тих маршрутках, де видають, ніхто не відмовляється. А штрафувати будуть мати право лише тоді, коли зобов’яжуть водіїв видавати квитки. Це абсурд, щоб кожен пасажир в кожній маршрутці гавкав на кожного водія через квиток! Якщо дійсно хочете щось змінити, то не людям треба казки розказувати, а почати з штрафування перевізників, які не видають квитків. Тоді буде порядок. Зрозуміло, що їм це не вигідно!!! Подивіться на власників маршруток. Звідки у них такі статки, якщо справа збиткова?
Антон Показати IP 15 Квітня 2014 16:05
Д квитки будуть давати про подорожчання говорят. то може ще хто немає де сісти а на одній нозі в маршрутці стоїть бо немає вже де стати то БУДУТЬ менше платити? Шановні перевізники ЧОМУ про це мовчите?
мда Показати IP 15 Квітня 2014 16:07
квитки - рулон непотрібної бумаги облік яких не ведеться
Читач Показати IP 16 Квітня 2014 09:37
Перевізникам, у яких ведеться облік пасажирів і видаються квитки досі вистачало й 1,5 гривні. Ведіть свій бізнес чесно, облікуйте пасажирів, видавайте квитки, платіть податки, а тоді вже на щось претендуйте. Хтось має пахати за мінімалку і свої чесно зароблені віддавати місцевому багатію, який звик до надприбутків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus