USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучан запрошують на арт-терапію із кольоровим піском

16 Вересня 2015 08:56
Так, 23 вересня 2015 року ВОГО «Корпорація щастя» запрошує активних та ціленаправлених людей на арт-терапію «Мандала із кольорового піску».

Подія відбудеться за адресою: Луцьк, вулиця Електроапаратна, 3-а, офіс 412, початок о 18:30.

На гостей заходу чекає арт-терапія із кольоровим піском.

«Будемо створювати мандалу – коло, в якому будуть висипатися геометричні фігури у певні послідовності та за певними правилами», - повідомляють організатори .

Кожен творитиме власний візерунок із кольорового піску, котрий підкаже про власні сильні сторони і ресурси. У жіночому колі будуть говорити про жіночу гармонію, про особливі елементи внутрішнього балансу, котрі потрібні кожній із присутніх, щоб бути щасливою та сяючою жінкою.

Організатори обіцяють, що під час зустрічі гості заходу насолодяться приємною атмосферою, творчим спілкуванням, зможуть отримати заряд енергії та повірити у свої сили.

Ведуча арт-терапії: Ольга Созонік, арт-терапевт, жіночий коуч, засновниця ВОГО «Корпорація щастя».

Вартість майстер-класу: 100гривень ( включені матеріали, кава брейк).

Тривалість майстер-класу: 2,5 години. Контактна особа: Тома Бащук, 050 378 63 38

093 504 62 83

Реєстрація обов’язкова: кількість місць обмежена.

Довідково. Мандала — це санскритське слово, що означає «коло» або «центр». Це один із символів, які є східним аналогом лабіринту — графічна діаграма складної структури, широко використовувана в буддизмі як сакральний символ, наочне приладдя для споглядальної практики (медитації).

Малюнок її симетричний: зазвичай він являє собою коло з чітко вираженим центром. Всередині кола позначені основні напрямки-орієнтири, число яких постійно. Мандали можуть бути як творами мистецтва, так і формами, створеними самою природою. Земля, якою вона бачиться з космосу, є мандалою, людське око і сніжинка — теж мандала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мандолог Показати IP 16 Вересня 2015 09:27
Пора і депутатам зайнятися мандалою на Театральному, а вось виберуть знову
Олександр Показати IP 17 Вересня 2015 14:25
Рослини купую тут http://garden-house.kiev.ua

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus