USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанам байдужа ініціатива міської ради

25 Жовтня 2016 10:42
Від громадян не надійшло жодного звернення щодо участі в Дні відкритих дверей, які організовують в Луцькій міській раді.

Про це йшлося під час оперативної наради міського голови сьогодні, 25 жовтня.

Зокрема, керуючий справами луцького виконкому Юрій Вербич зазначив, що відповідно до розпорядження міського голови Миколи Романюка, з метою налагодження дієвого діалогу між владою та громадою, у виконавчому комітеті та виконавчих органах міської ради запровадили проведення Днів відкритих дверей.

Інформацію про захід тричі публікували на сайті Луцької міської ради, останній анонс розмістили 11 жовтня. Лучан просили зареєструватись для участі в заході, заповнивши анкету на офіційному сайті міської ради у Розділі «Дні відкритих дверей» чи надіслати паперовий варіант аплікаційної форми.

Проте, зі слів Юрія Вербича, громада не проявила активності – звернень щодо участі у Дні відкритих дверей так і не надійшло.

«На жаль, активність громади не дуже висока. Ми не побачили бажаючих бути учасниками цього процесу (Дня відкритих дверей, - ВН)», – зазначив Вербич додавши, що попри це, захід відбудеться, як і планували, 10 листопада цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Укроп Показати IP 25 Жовтня 2016 11:46
Які ініціативи? Женіку ще під Луцька віддати? Ще Лесі Українки розібрати пару разів? Св*лота сидить і краде гроші лучан
Толя Показати IP 25 Жовтня 2016 11:52
БО всі вже давно знають що ніхто лучан не чує і не слухає.
Лучанин Показати IP 25 Жовтня 2016 12:15
Який сенс в подібних заходах? Так сталося, що влада постійно ігнорує потреби, думки та ініціативи мешканців міста. Якщо раніше це було в меншій мірі, то зараз практично повністю. Тому абсолютно не дивно що громада навчилася теж ігнорувати владу. Залишилося тепер питання що буде далі.
Батьки Показати IP 25 Жовтня 2016 13:25
А в нас така ініціатива: ми батьки дітей інклюзивної групи одного з садочків Луцька. сьогодні наша завідуюча зіпсувала дітям свято осені і при батькам і всіх інших ображала і принижувала помічника вихователя. (на святі і після нього) На коврик в залі нападала калина. Завідуюча перебиваючи дітей які розказували вірші репетувала аби няня даної групи прибирала калину і ображала різними словами няню. не будемо називати садок і прізвища даної героїні. лише скажемо, що у даній групі 3 дітей із синдромом Дауна і вихователі з нянею вложують у них душу. а принизити їх перед батьками - підло і ницо. Няня плаче вже кілька годин, їй ледь не визивали швидку. Про дану завідуючу вже не раз говорилось і на неї було багато скарг. Але ніхто її не звільнив. прохання трохи владі звертати увагу на людей і не римати в садочках у кріслах завідуючих неадекватних пенсіонерів!!!!!!!!!!!!! Пишемо тут, бо реально боїмося, що нашим вихователям і няні знов перепаде за нізащо!!!!
лучанка до Батьки Показати IP 25 Жовтня 2016 14:09
Це садочок № 5?
Батьки до лучанка Показати IP 25 Жовтня 2016 19:47
ні. 9
Перехожий до Батьки Показати IP 25 Жовтня 2016 14:19
Теж це бачили і чули. Хоча дитина ходить в зовсім іншу групу. дуже непрофесійно поступила завідуюча. Наскільки ми знаєм, в тій групі особливі дітки і лишні стреси у вигляді криків завідуючі не треба.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus