USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанам вручили ювілейні медалі «70 років Перемоги над нацизмом»

17 Червня 2016 11:07
Урочисте вручення пам'ятних медалей особам постраждалим в роки Другої світової війни відбулося у Луцьку, - йдеться на сайті міської ради.

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять нещодавно померлого члена “Спілки в'язнів — жертв нацизму” Володимира Павлосюка.

Присутнім вручили ювілейні медалі “70 років Перемоги над нацизмом”. Відповідно до Указу Президента України, цією відзнакою нагороджено колишніх неповнолітніх та колишніх малолітніх в'язнів концентраційних таборів, гетто, інших місць примусового тримання, створених нацистською Німеччиною та її союзниками в період Другої світової війни, а також дітей які народилися у місцях примусового тримання їх батьків. Загалом, сьогодні свої нагороди з рук заступника міського голови отримали 28 осіб.



На завершення заходу голова Луцької міської ветеранської організації “Спілка в'язнів — жертв нацизму” Валентина Лазарук висловила подяку міській раді за сприяння діяльності Спілки, зокрема за допомогу із збільшенням площі наданого їм приміщення по проспекту Соборності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сірожа Показати IP 17 Червня 2016 11:43
А медалі вручав напевно сопливий антисеміт?
нхя не смішно до Сірожа Показати IP 17 Червня 2016 12:19
Точно. Хоча сам, відсотків на 50 семіт. Як Жіріновскій.
Дожилися Показати IP 17 Червня 2016 15:59
У Луцькій громаді вже сормляться назвати імя заступників голови ради. І це гідне обличчю влади.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus