USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанка претендує на участь в шоу «Зважені та щасливі»

25 Грудня 2013 17:17
Взяти участь у четвертому сезоні телевізійного шоу «Зважені та щасливі» має шанс лучанка Анна Гулак.

Прямий ефір відбудеться 26 грудня о 20.00 на телеканалі СТБ. На початку програми представлять усіх учасників, які перемогли у своїй парі, і кожному присвоять номер, за яким можна буде голосувати.

«На кастинг подавали інформацію про зріст, вагу, коли почалися проблеми з вагою. А для пост-шоу написала свою історію – це те, що я пережила насправді. Проблема з зайвою вагою у мене з 13 років. Протягом трьох місяців мене лікували різними гормональними препаратами і я набрала 20 кілограмів. Я погано себе почувала, одразу почалися проблеми зі здоров’ям, з колективом, з друзями у школі. Потім, коли мене виписували, мамі сказали, що мені давали гормональні ліки. Вона була шокована, що її не попередили… Мені було дуже важко, я звикла, що завжди була спортивної статури, ніколи не була повною, а тут раз – і все», – розповіла Анна Гулак.

Дівчині довелося пережити чимало складних моментів. Аня розповідає, що чого тільки не робила, аби схуднути – навіть голодувала 20 днів. Не обійшлося без образ від знайомих та насмішок від однолітків. Та на шоу у Ані є приклад для наслідування – Слава Кривошеєв, який важив 200 кілограм і дуже схуд. Саме він порадив дівчині білкову дієту, яка почала приносити результати.

«Я місяць посиділа на цій дієті, потім були кардіовправи, і за місяць я схудла на десять кілограмів. За останні три місяці я схудла ще на вісім кілограмів, але цього все одно недостатньо. Мені потрібна ця програма, тому що вдома люди худнуть, ті, в кого є сила волі. Не те, щоб я не могла себе взяти у руки, але потрібні поради досвідчених спеціалістів, психологів, дієтологів у комплексі, коли говорять, які вправи потрібно робити, як правильно їсти. Тобто, потрібна підтримка спеціалістів «Зважених і щасливих», адже самій дуже складно», – розповіла Анна Гулак.

Дівчина каже, що немає нічого нереального, а на шоу потрапляють звичайні люди – не за гроші і знайомства. Вона хоче своїм прикладом довести, що немає нічого неможливого.

Мама Анни, Ірина Гулак всіляко підтримує дочку у прагненні повернути свою нормальну вагу.

«Минуло п’ять років з того часу, як ми почали лікуватися, у Ані були проблеми з хребтом, виявилося, що це вроджена вада. Це з’ясувалося у Харкові, також ми їздили на консультацію у Київ. Лікарні, лікування, корекція хребта – все це вимагає коштів. За допомогою я звернулася у благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Я не думала, що на прохання відгукнуться. Але допомога Фонду була вчасною, Аня поїхала на лікування у Харків та на реабілітацію у Саки, де є ортопедичне відділення. Світлана Володимирівна поставилася до нас просто як рідна людина. У нас немає родичів, моя мама померла, батька теж немає. Чоловік покинув нас, коли Ані був один рік. Я була підприємцем, доволі забезпеченою людиною, що могли, ми лікували за рахунок власних заощаджень, я продала квартиру. Нині ніби і хребет вилікували, а вага лишилася. Коли Ані подзвонили та повідомили, що відібрали її, я сказала: «Аня, потрібно їхати. Те, що ти зараз витримаєш якийсь час – півроку, рік, потім віддасться. У тебе все життя попереду, будеш впевнена у собі, воно варте того», – розповіла Ірина Гулак.

Варто підтримати лучанку під час sms-голосування, яке відбудеться в ефірі телеканалу СТБ завтра, 26 грудня, о 20.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus