USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Лучанки передали «жіночий привіт» воїнам АТО

13 Серпня 2014 12:02
Патріотично-дівоча акція «Лист солдату: з Волині з любов’ю», у рамках якої лучанки писали послання воїнам та збирали їм солодощі у подарунок, відбулася сьогодні, 13 серпня.

Організатором дійства стала громадська організація «Фундація розвитку громад» спільно з благодійною організацією «Радість дитинства».

Як зазначили організатори, таким чином вони хочуть «по-жіночому» підняти бойовий дух бійців АТО і, разом з тим, нагадати їм, що вони – справжні герої, яких чекають вдома живими та здоровими.

Долучитися до акції міг будь-хто з охочих. Активісти агітували лучанок через соцмережі взяти участь у патріотичному дійстві та закликали одягати вбрання з національної символікою.

На місці дівчатам давали все необхідне для того, щоб написати лист-вітання. Окрім того, всі охочі могли сфотографувавшися зі своїм посланням.

Як зазначає фотограф Лідія Кожевнікова, світлини роздрукують і передадуть разом з листами бійцям на Схід.
До слова, серед учасниць акції було чимало як дітей, так і жінок поважного віку.

Окрім, власне, привітань та листів, лучанки збирали від всіх небайдужих солодкі та смаколики. Гості акції не лише жертвували кошти на покупку солодощів солдатам, але й приносили власні. У кошику можна було знайти домашнє варення різних видів, печиво та цукерки.
Всі листи, разом з фотокартками та малюнками, а також солодощами активістки передадуть на Схід чоловікам, які боронять Україну від загарбників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 13 Серпня 2014 12:13
П-ду пошлiть...
Юхим до Анонім Показати IP 13 Серпня 2014 12:29
коментар було видалено
аноніму до Анонім Показати IP 13 Серпня 2014 20:04
А ти свою не хочеш??? Чи можеш піднімеш і підеш воювати???!!! Що В и за люди,стільки грязі.... Дівчата стараються допомогти чим можуть.. Стріляти Вас перших,коментатори грьобані!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
гість Показати IP 13 Серпня 2014 12:48
троляки путінські стараються, аж закопіпастилися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus