USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани готові ділитися своєю землею з сім’ями загиблих воїнів

15 Травня 2015 21:30
Приватизовуючи земельні ділянки, лучани готові віддавати частину території для сімей загиблих воїнів у зоні АТО. Прикладом цього є родина Крижановських.

Це питання розглянули під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру.

Лучанка розповіла, що у них є поряд дві ділянки по 10 соток на вулиці Гущанській, одну з них готові віддати сім’ям учасників АТО.

Втім, профільна комісія не поспішає виносити на чергову сесію Проект рішення «Про надання громадянці Крижановській Н.В. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на вулиці Гущанській».

«Поки ми цього не робимо, адже потрібно виїхати на місце та подивитися, що це за ділянки. Уже в комплексі прийматимемо рішення щодо надання землі Крижановським та учасникам АТО», - розповів голова комісії Володимир Никитюк.

Із другою ділянкою є певні проблеми: на документах зазначено, що до неї є доїзд, втім, це - межа міста. Поряд аграрії все розорали, тому, аби вийти на дорогу потрібно метрів сто рухатися «свіжою» землею.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що сім’ям загиблих учасників АТО виділяють земельні ділянки без комунікацій та доїзду до території. Допоки бюрократична машина «тягне» час із вирішенням питань – нерви в людей здають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Andrij Показати IP 16 Травня 2015 11:27
Roxuna kruzanovskix xo4e pid vugljadom dobroji spravu otrumatu sobi dozvil na bydivnuztvo i pruvatuzazijy diljanku a drygy bez vuxody na dorogy tipo podaryvatu.....ot zi blja kruzanovski.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus