USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Сім’ям загиблих бійців дають землю без комунікацій, у Луцькраді - перепрошують

13 Травня 2015 16:11
Сім’ям загиблих учасників АТО виділяють земельні ділянки без комунікацій та доїзду до території. Допоки бюрократична машина «тягне» час із вирішенням питань – нерви в людей здають.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про індикатор популізму луцьких депутатів.

На засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру сьогодні, 13-го травня, прийшов батько загиблого лучанина Ігоря Філіпчука.

Ярослав Філіпчук
емоційно почав дорікати обранцям громади, що йому дали дозвіл на розробку проектно-кошторисної документації, але документи ще не розроблені та не затверджені – проблеми з комунікацією та доїздом.

«Сина мого забрали в Луганськ і коли був наказ спалити 50 танків, які йшли до нас, то він стріляв… Виходить, як захищати Батьківщину – їдь, а тут - «бардак»! Мені не принципово щодо земельної ділянки. Але якщо даєте – то давайте, а як ні – то так прямо і скажіть», - наголосив батько загиблого.

З цього приводу головний архітектор Луцька Леонід Герасимюк запевнив, що питання зрушиться з місця впродовж тижня та пояснив, у чому виникла проблема.

«Там ділянка розміром 6,5 сотки. Проблема зараз з доїздом і з підключенням комунікацій. Ми вивчаємо питання щодо підключення електроенергії, газу, водовідведення тощо. Ми вам можемо дати документи на затвердження, але потім з ними ви нічого не зробите. Тому ми зараз самі бігаємо по всіх організаціях, аби вам допомогти з документами. Підготувавши усе – передамо на розгляд сесії», - пояснив Герасимюк.

Присутні члени комісії та працівники виконавчого апарату Луцькради попросили вибачення у батька загиблого, що процес із оформленням усіх необхідних документів на земельну ділянку так затягнувся.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Свтослав Показати IP 13 Травня 2015 22:13
А що ж вони хочуть, вони ж не депутати і не їхні діти мажори.
Українець Показати IP 14 Травня 2015 01:55
Так 100% .Землю 8 соток в м.Луцьку на який не можна будувати віддають чим скоріше під безкоштовну приватизацію родині бувшого працівника міськради до вже існуючих 10 соток. Це вирогідно більша заслуга для луцьких чиновників.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus